Λαμία: 40χρονος έκλεψε αυτοκίνητο και έκανε τα ψώνια του χωρίς να πληρώσει

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου - Είπε στους αστυνομικούς ότι το αμάξι που οδηγούσε είναι κλεμμένο και ότι απλά το είχε πάρει για να πάει βόλτα

Σάλο έχει προκαλέσει μια υπόθεση κλοπής στη Λαμία, κατά την οποία ένας άνδρας έκλεψε ένα αυτοκίνητο σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης, ενώ είχε ήδη κάνει τα ψώνια του χωρίς να πληρώσει.

Το συμβάν φέρεται να διαδραματίστηκε πρωινές ώρες της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου, γύρω στις 11.30, όταν ο ιδιοκτήτης ενός Nissan Navara λευκού χρώματος το άφησε για μερικά λεπτά ξεκλείδωτο για να μπει στο κρεοπωλείο, να δώσει την παραγγελία του και να φύγει.

Εντός του καταστήματος, βρισκόταν ένας άνδρας 40 ετών από την Καρδίτσα, ο οποίος σύμφωνα με τον ιστότοπο Lamia Report, είχε ήδη δώσει την παραγγελία του.



Αλλά σε μια απρόσμενη κίνηση, ο 40χρονος βγαίνει από το κατάστημα, μπαίνει στο αυτοκίνητο του άλλου άνδρα και φεύγει με αυτό. 

Τελικά το κλεμμένο όχημα εντόπισε λίγο αργότερα υπάλληλος βενζινάδικου στις Λιβανάτες και ενημέρωσε τις αρχές για την πορεία του. Επίσης, είχε ήδη ταυτοποιηθεί ο δράστης από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στην οδό Κύπρου, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς του ΑΤ Λοκρών σε αγροτική περιοχή, όπου και τον συνέλαβαν χωρίς να προβάλλει κάποια αντίσταση.

Μάλιστα φέρεται να παραδέχτηκε με φυσικότητα στους αστυνομικούς ότι το αμάξι που οδηγούσε είναι κλεμμένο και ότι απλά το είχε πάρει για να πάει βόλτα.

Εντός του οχήματος, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν μία σακούλα με αρκετά ψώνια από σούπερ μάρκετ, αξίας 90 ευρώ.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, το μεσημέρι από το Αυτόφωρο Μονομελές.

Ο κατηγορούμενος δεν παραβρέθηκε στη δίκη, ούτε εκπροσωπήθηκε από συνήγορο, ως εκ τούτου τα γεγονότα περιγράφηκαν στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας και από μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν παρόντες στο περιστατικό, αναφέρει το ειδησεογραφικό μέσο. 

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 40χρονο για την κλοπή του τροχοφόρου και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 1 έτους, με χρόνο έκτισης τις 30 ημέρες χωρίς αναστολή εκτέλεση της ποινής.

Ειδήσεις σήμερα

Στη Βουδαπέστη κατασκευάστηκαν οι βομβητές που έγιναν βόμβες - Η Χεζμπολάχ υπόσχεται εκδίκηση κατά του Ισραήλ


Νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε Τούρκο για βιασμό μέσα σε ξενοδοχείο της Αθήνας

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες για την κεντρική Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr