Τραγωδία στο φαράγγι της Σαμαριάς - Κολυδάς: Απαραίτητο ένα μικρό ραντάρ καιρού

Τραγωδία στο φαράγγι της Σαμαριάς - Κολυδάς: Απαραίτητο ένα μικρό ραντάρ καιρού

Ακόμη και με ένα μικρό και φθηνό ραντάρ, όπως αυτό που διαθέτει η αμερικανική βάση στη Σούδα, μπορεί να αναγνωριστεί μια ισχυρή καταιγίδα και να δώσει το κατάλληλο σήμα για επαγρύπνηση φορέων και πολιτών, υπογραμμίζει

arthrou-faraggi-samarias
Την ανάγκη ενός μετεωρολογικού ραντάρ στην περιοχή μετά την τραγωδία στο φαράγγι της Σαμαριάς, επισημαίνει ο Θοδωρής Κολυδάς.

Ο διευθυντής της ΕΜΥ, σε ανάρτησή του, αναφέρεται εμμέσως στην καταιγίδα που έπληξε την περιοχή του με αποτέλεσμα να προκληθεί κατολίσθηση και να χάσει τη ζωή της μία τουρίστρια.

Όπως υπογραμμίζει ακόμη και με ένα μικρό και φθηνό ραντάρ, όπως αυτό που διαθέτει η αμερικανική βάση στη Σούδα, μπορεί να αναγνωριστεί μια ισχυρή καταιγίδα και να δώσει το κατάλληλο σήμα για επαγρύπνηση φορέων και πολιτών. Μάλιστα, μέχρι τότε, ο κ. Κολυδάς, δίνει και τη διαδικτυακή διεύθυνση του συγκεκριμένου ραντάρ για να το χρησιμοποιούν όσοι πρόκειται να μετακινηθούν στο νησί.

Κλείσιμο


Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κολυδά:

«ΜΙΚΡΟ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ

Ακόμη και με ένα μικρό και "φτηνό" Radar καιρού, όπως αυτό που ελεύθερα την εικόνα του διαθέτει στο διαδίκτυο η Αμερικάνικη Βάση στη Σούδα , μπορεί να αναγνωριστεί μια ισχυρή καταιγίδα και να δώσει το κατάλληλο σήμα για επαγρύπνηση Φορέων και πολιτών. Μέχρι λοιπόν να έρθουν τα πολυπόθητα μεγάλα ραντάρ καιρού, ας διαδώσετε την ηλεκτρονική διεύθυνση του ραντάρ, για να την χρησιμοποιούν όσοι πρόκειται να μετακινηθούν στο νησί».

Ειδήσεις σήμερα:

BAC Consulting KFT: Η εταιρεία φάντασμα που κατασκεύασε τους βομβητές της Χεζμπολάχ

Άννα Σόροκιν: Με βραχιολάκι στο πόδι στο Dancing with the Stars η «κληρονόμος» που εξαπάτησε μεγιστάνες

Titan: Βίντεο δείχνει το κατεστραμμένο υποβρύχιο στον βυθό του ωκεανού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης