Υπουργείο Παιδείας: Στις 27 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση για την 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο ΟΑΚΑ

Υπουργείο Παιδείας: Στις 27 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση για την 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο ΟΑΚΑ

Θα συμμετάσχουν μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και διακεκριμένοι αθλητές και αθλήτριες διαφόρων αθλημάτων

sxolikos_athlitismos
Την πραγματοποίηση κεντρικής εκδήλωσης στο ΟΑΚΑ για τον εορτασμό της 11ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2024 στις 27 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. στο πλαίσιο της προώθησης της Ιδέας του Αθλητισμού και συμμετέχοντας ενεργά στην 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2024 με σύνθημα «Αθλούμαστε Μαζί. Δίνουμε ποιότητα στη Ζωή», στο πλαίσιο κεντρικής εκδήλωσης, θα πραγματοποιήσουν αθλητική ημερίδα «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ», με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών όλων των τάξεων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ολυμπιονικών, Παραολυμπιονικών και διακεκριμένων αθλητών και αθλητριών διαφόρων αθλημάτων.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι εξής δραστηριότητες: Τελετή έναρξης στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο με βραβεύσεις Ολυμπιονικών και Παραολυμπιονικών «Παρίσι 2024» και άλλους Ολυμπιακούς Αγώνες, επίδειξη ποδηλατικού αγώνα, δράσεις Αθλητικής Παιδείας, Ιστορίας και Αξιών. Δράσεις θα πραγματοποιηθούν, επίσης, στο «Τείχος των εθνών» και στο γήπεδο Κ2, όπως χειροσφαίριση, πετοσφαίριση, ποδηλασία, άλμα σε μήκος, άλμα σε ύψος, δρομικά αγωνίσματα, ξιφασκία, τάε κβο ντο, πυγμαχία, μπάσκετ με αμαξίδιο, μπότσια κ.α.

Για τη συμμετοχή σχολικών μονάδων στην εκδήλωση, πρέπει να προηγηθεί ηλεκτρονική εκδήλωση ενδιαφέροντος στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις D.Vikelas@gga.gov.gr και physgram@minedu.gov.gr.

Κλείσιμο
Η ανωτέρω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 09:00 π.μ. στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) Αμαρουσίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Ποδηλατοδρομίου (σημείο 5), στον περιβάλλοντα χώρο του «Τείχους των Εθνών» (σημείο 9 - έναντι του ηλεκτρικού σταθμού, στάση «Ειρήνη») και στο γήπεδο (Κ2) του Ο.Α.Κ.Α.).


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ κατηγορείται για πολλαπλούς βιασμούς από πρώην εργαζόμενες στα Harrods

Σιν Μπετ: Το Ιράν σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Νετανιάχου με τη βοήθεια Ισραηλινού επιχειρηματία και εμπλοκή Τούρκων

50χρονος «διέλυσε» με τσεκούρι τα αυτοκίνητα των γειτόνων του στη Θεσσαλονίκη - Πίστευε ότι έβαλαν κρυφά κάμερες στο σπίτι του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης