Στη Γλυφάδα η 18η Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City με την στήριξη του topetmou.gr

Στη Γλυφάδα η 18η Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City με την στήριξη του topetmou.gr

Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα - Δείτε φωτογραφίες

arthrou-petmou
Σε μια μεγάλη γιορτή όπου όλοι μπορούσαν να συμμετέχουν μετατράπηκε σήμερα η 18η Ημέρα Υιοθεσίας στο κατάστημα του Pet City στη Γλυφάδα. Ήταν η πρώτη ημέρα υιοθεσίας, μετά και την καλοκαιρινή ανάπαυλα.

Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Pet City για την υιοθεσία των χνουδωτών μουσούδων, δίνοντας απο το πρωί το «παρών» στην εκδήλωση.

petmou__9_
Η δημοσιογράφος Δώρα Παντέλη
petmou__7_


Με σύνθημα: «Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν τους αλλά μπορείς να ξαναγράψεις το μέλλον τους» και με φιλοσοφία το adopt, don’t shop και το we love pets, τα καταστήματα του Pet City σε συνεργασία με το Dogs’ Voice, από τον Σεπτέμβριο του 2022 διοργανώνουν τις Ημέρες Υιοθεσίας, οι οποίες έχουν σκοπό να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες ώστε να υιοθετούν υπεύθυνα, ζώα συντροφιάς.

petmou__11_
petmou__2_
petmou__14_
petmou__15_


Στην 18η ημέρα υιοθεσίας συμμετείχαν με τα ζωάκια τους η Ζωοφιλική Παρέμβαση Πεντέλης, η Αλληλεγγύη για τα Αδέσποτα, Οι Άγγελοι των Δρόμων Αιγάλεω, η Ζωοφιλικό Ένωση Μαραθώνα η «Ελπίδα» και το Save the Strays of Samos. Οι εθελοντές τους φρόντιζαν τα σκυλάκια σε όλη τη διάρκεια του event.

petmou__4_
petmou__5_


Σημαντικός αρωγός της προσπάθειας παραμένει η Purina®, που υποστηρίζει τη φροντίδα των νέων “pet parents” προσφέροντας τροφή PURINA ® PRO PLAN και σνακ οδοντικής υγιεινής Dentalife για τους πρώτους μήνες της υιοθεσίας.

Μάρσα Δημοπούλου - Νομική σύμβουλος Υπ  Εσωτερικών



petmou__10_
Μάρσα Δημοπουλου, Νομική Σύμβουλος του Υπ. Εσωτερικών


Για την σημερινή ημέρα υιοθεσίας μίλησε στο protothema.gr η Νομική Σύμβουλος του Υπ. Εσωτερικών, Μάρσα Δημοπουλου: «Όλες οι ημέρας υιοθεσίας είναι μέρες γιορτής. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί έχει πολύ κόσμο και θα χαρώ ακόμα περισσότερο μόλις φύγουμε από εδώ να μάθουμε ότι περισσότερα ζώα βρήκαν μια αγκαλιά, ένα σπίτι, ακόμα κι ένα σπίτι αναδοχής».

petmou__13_
petmou__14_
petmou__12_

Βαρβάρα Σκούτρη - Head of marketing Pet City

petmou__8_
Βαρβάρα Σκούρτη, Head of Marketing του Pet City



Από την πλευρά της η Βαρβάρα Σκούρτη Head of Marketing του Pet City, ανέφερε «Είμαστε αισίως στην 18η ημέρα υιοθεσίας εδώ στο Pet City, έναν θεσμό πλέον, για να μπορέσουν τα αδέσποτα και να βρουν το δικό τους σπίτι. Δεν ξεχνάμε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν τους, όμως σίγουρα μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον τους».


petmou__1_
petmou__16_
petmou__3_


Δίπλα στην προσπάθεια ανεύρεσης ενός παντοτινού σπιτιού βρίσκεται κάθε φορά topetmou.gr.

Ειδήσεις σήμερα:

«Ομοφοβικός» και «πραξικοπηματίας» ο Πολάκης, λέει ο Μωραΐτης - «Game of Thrones» ο ΣΥΡΙΖΑ, ντρεπόμαστε να κυκλοφορήσουμε με όσα έχουν γίνει


Ινστιτούτο Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών: Πενταπλασιάστηκαν οι γεννήσεις από γυναίκες ηλικίας 40 και άνω μετά το 1990


Αλέξης Κούγιας στη Σίσσυ Χρηστίδου: Είχατε πολύ στενή σχέση στο παρελθόν με τα μπουζούκια, εκεί εργαζόταν ο σύζυγός σας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης