Τα προϊόντα φροντίδας που θα λατρέψουν τα κατοικίδιά μας
RISPET_ADVRL_Protothema_24_1057x684_Cover

Τα προϊόντα φροντίδας που θα λατρέψουν τα κατοικίδιά μας

Η σειρά προϊόντων Rispet, με τις καινοτομίες και τα premium συστατικά της, θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα και την υγεία των κατοικιδίων μας


Sponsored Content

Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ είναι συνώνυμη με τις υψηλότερες αξίες στην ασφαλή προστασία: αυστηρά ελεγμένα υλικά, ασύγκριτα επίπεδα ποιότητας, sensitive σχεδιασμός αποδεδειγμένος με διεθνείς πιστοποιήσεις και βραβεύσεις, μοναδικές καινοτομίες με έμφαση στη φιλικότητα προς το δέρμα, ειδικά για ευαίσθητα κοινά με αυξημένες ανάγκες φροντίδας, όπως τα βρέφη και οι ηλικιωμένοι.

Έχοντας ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών με premium προϊόντα προσωπικής υγιεινής πολύ υψηλής ποιότητας, όπως τις σερβιέτες EveryDay, τις βρεφικές πάνες Babylino Sensitive, τα μωρομάντηλα BabyCare, τα προϊόντα ακράτειας Sani Sensitive, τα αντιβακτηριδιακά μαντήλια Wet Hankies, τα μαντήλια ντεμακιγιάζ Pom Pon…και τόσα άλλα αγαπημένα προϊόντα που χρησιμοποιούνται καθημερινά από χιλιάδες νοικοκυριά, τώρα, πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά: φέρνει όλη αυτή την άριστη ποιότητα και τεχνογνωσία σε μια νέα κατηγορία προϊόντων, με μια νέα premium σειρά αναβαθμισμένης φροντίδας και προστασίας για κατοικίδια!

Είναι γεγονός ότι τα κατοικίδια σήμερα είναι μέλη της οικογένειας. Άλλωστε, βάσει ερευνών*, 1 στους 2 κατοίκους στην Ελλάδα, πλέον έχουν κατοικίδιο. Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων επιθυμούν τα ζωάκια τους να έχουν υψηλό βιοτικό επίπεδο, αναζητώντας διαρκώς ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά αναφορικά με τη σίτιση, την υγεία, τη φροντίδα και την υγιεινή τους.
Η κατάλληλη φροντίδα της υγιεινής των κατοικίδιων είναι απαραίτητη για την προάσπιση της υγείας τους.
Η ΜΕΓΑ, παρουσιάζει μια σειρά προϊόντων με πολλές καινοτομίες και Premium συστατικά που θα αναβαθμίσει τη φροντίδα των κατοικιδίων μας, την ειδικά μελετημένη σειρά προϊόντων RISPET, με την ποιότητα εμπιστοσύνης ΜΕΓΑ!


Με ειδικά μελετημένες συνθέσεις με πλούσια ευεργετικά συστατικά για extra φροντίδα στο δέρμα και το τρίχωμα.

Τα υγρά μαντήλια, τα σαμπουάν & conditioner και τα καινοτόμα υγρά γάντια καθαρισμού περιποιούνται απαλά το δέρμα και το τρίχωμα των κατοικιδίων, καθώς περιέχουν μοναδικό συνδυασμό συστατικών premium φροντίδας. Ανακαλύψτε την απίστευτη φροντίδα από έλαιο avocado, πρωτεΐνες μεταξιού, νερό καρύδας, κερατίνη και βιταμίνη Ε, που αφήνουν το δέρμα και το τρίχωμα του ζώου συντροφιάς μοναδικά καθαρό και απαλό, ενώ παράλληλα βοηθούν στην ενυδάτωση του ξηρού δέρματος και στην προστασία από ερεθισμούς.
• Με μοναδικά αρώματα, που μοσχομυρίζουν καθαριότητα και φρεσκάδα.
• Με εξειδικευμένο σχεδιασμό για τις ανάγκες κοντότριχων και μακρύτριχων σκυλιών.
• Δερματολογικά ελεγμένα.
• Με φιλικό pΗ.
• Σε μοντέρνες και πρακτικές συσκευασίες.
• Με την εγγύηση ποιότητας της 100% ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ, με βαθιά γνώση στον σχεδιασμό προϊόντων υγιεινής.


Υγρά γάντια
για τον αποτελεσματικό καθημερινό καθαρισμό του κατοικίδιού σας.


Μοναδική Καινοτομία καθαρίζει
σκόνη και ρύπους από τη μουσούδα, τις πατούσες και το τρίχωμα, ενώ παράλληλα διατηρεί τα χέρια σας απόλυτα καθαρά.
Με εξαιρετικά απαλό, καπιτονέ ύφασμα. Χωρίς άρωμα. Κατάλληλα για συχνή χρήση, για όλο το σώμα, για σκύλους και γάτες όλων των ηλικιών.
Με φιλικό pΗ. Δερματολογικά ελεγμένα.
Εμποτισμένα με Βιταμίνη Ε και γλυκερίνη που βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του δέρματος και του τριχώματος, χαρίζοντας λάμψη.


Υγρά μαντήλια
καθαρισμού είναι extra large διάστασης για κατοικίδια, με μεγαλύτερο μέγεθος και πιο παχιά σε σχέση με τα κοινά μωρομάντηλα. Χαρίζουν αίσθηση φρεσκάδας. Απομακρύνουν τη σκόνη και τους ρύπους, σε μουσούδα, σώμα και πατούσες, χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς. Εμποτισμένα με ειδική λοσιόν από συστατικά 97% φυσικής προέλευσης. Δερματολογικά ελεγμένα. Κατάλληλα για συχνή χρήση, για όλο το σώμα, για σκύλους και γάτες όλων των ηλικιών.

• Κυκλοφορούν με 2 διαφορετικές επιλογές ευεργετικών φυτικών συστατικών (με έλαιο avocado και vegan πρωτεΐνες μεταξιού για θρέψη και κερατίνη με νερό καρύδας για βαθιά ενυδάτωση).

Ενυδάτωση και προστασία από ερεθισμούς
Το Coconut & Keratin έχει φυτική κερατίνη που βοηθά στη βελτίωση της υγείας και της εμφάνισης του τριχώματος και νερό καρύδας, γνωστό για τις ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητές του, που βοηθά στην ενυδάτωση του ξηρού δέρματος και στην προστασία από ερεθισμούς. Με ευχάριστο άρωμα καρύδας.


Θρέψη και προστασία

Το Avocado & Silk έχει έλαιο Avocado και Vegan πρωτεΐνες μεταξιού για αναζωογόνηση και λάμψη, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει το τρίχωμα. Χαρίζουν αίσθηση φρεσκάδας και περιποίησης στο τρίχωμα. Με ευχάριστο άρωμα πούδρας.


Σαμπουάν και Conditioner
που προσφέρουν βαθύ καθαρισμό, θρέφουν το τρίχωμα, αφήνοντάς το λαμπερό. Για σκύλους όλων των ηλικιών. Με φιλικό προς το δέρμα pH. Δερματολογικά ελεγμένα. Κυκλοφορούν σε 2 τύπους (για μακρύτριχα και για κοντότριχα σκυλιά).

Με φυτική κερατίνη και νερό καρύδας για μακρύτριχα σκυλιά. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό και θρέφει το τρίχωμα, αφήνοντάς το λαμπερό και ευκολοχτένιστο. Η φυτική κερατίνη περιποιείται το δέρμα και το τρίχωμα του κατοικίδιου, ενώ το νερό καρύδας, γνωστό για τις ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητές του, βοηθά στην ενυδάτωση του ξηρού δέρματος και στην προστασία από ερεθισμούς. Με υπέροχο άρωμα καρύδας, που διαρκεί μετά το λούσιμο.


Με έλαιο αβοκάντο και πρωτεΐνες μεταξιού για κοντότριχα σκυλιά. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό και μεταξένια αίσθηση στο τρίχωμα, αφήνοντάς το λαμπερό και ενυδατωμένο. Το έλαιο avocado και οι vegan πρωτεΐνες μεταξιού, γνωστές για τις ενυδατικές και μαλακτικές τους ιδιότητες, βοηθούν στη θρέψη και προστασία από ξηρότητα του δέρματος και του τριχώματος, διατηρώντας τη φυσική τους υγρασία. Με υπέροχο άρωμα πούδρας, που διαρκεί μετά το λούσιμο.



Επιδαπέδια απορροφητικά στρωματάκια, υψηλής απορροφητικότητας
Με τεχνολογία fast lock που κλειδώνει την υγρασία χάρη στα πολλαπλά απορροφητικά στρώματα και τον υπερ-απορροφητικό πυρήνα (SAP). Με αυτοκόλλητες ταινίες στις 4 άκρες για σταθερή εφαρμογή στο πάτωμα, χωρίς να γλιστράνε ή να αφήνουν υπολείμματα κόλλας. Ιδανικά για εκπαίδευση τουαλέτας, εμμηνόρροια και ακράτεια. Mε αδιάβροχη επένδυση στο κάτω μέρος. Βοηθούν στην προστασία από διαρροές στο πάτωμα και στα χαλιά σας. Διαθέσιμα σε 2 διαστάσεις: 60x60cm και το μεγαλύτερο 90x60cm.



• Rispet for every pet: Premium σειρά προϊόντων για κατοικίδια.
• Με την εγγύηση ποιότητας της 100% ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ.
• Μοναδικές καινοτομίες και αναβαθμισμένη προστασία για τα κατοικίδιά σας!
• Μοναδική καινοτομία-> Υγρό γάντι καθαρισμού!
• Ειδικά μελετημένες συνθέσεις με πλούσια συστατικά για extra φροντίδα στο δέρμα και το τρίχωμα.

*Η έρευνα της ΔιαΝΕΟσις διεξήχθη από την εταιρία MARC σε δείγμα 1.254 ατόμων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης