Δήμος Παλλήνης: Επίσημη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου - Θα αναγορευθεί επίτιμος δημότης

Δήμος Παλλήνης: Επίσημη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου - Θα αναγορευθεί επίτιμος δημότης

Την προσεχή Πέμπτη, 26 του μηνός, στις 20:00 - Δείτε το πρόγραμμα της επίσκεψης

vartholomaios_episkepsi_maketa
Μεγάλη τιμή για τον Δήμο Παλλήνης και τον δήμαρχο Χρήστο Αηδόνη αποτελεί η επικείμενη επίσημη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, στον δήμο της Ανατολικής Αττικής, στις 26 του μηνός.

Στον δήμαρχο της πόλης, κ. Αηδόνη, «πιστώνεται» προσωπικά η επιτυχία της επίσημης επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη, στο δημαρχιακό μέγαρο Παλλήνης, την προσεχή Πέμπτη, στις 8 το βράδυ. Και αυτό, καθώς διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το Οικουμενικό Πατριαρχείο και ο Πατριάρχης με χαρά δέχτηκε την πρόσκληση του δημάρχου για επίσημη επίσκεψη στην Παλλήνη.

AHDONHSPALLHNH
Ο δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης


Κλείσιμο
Με αυτή την επίσκεψη, σημειώνει ο δήμαρχος Παλλήνης, ο δήμος θα έχει τη δυνατότητα να τιμήσει και να ευχαριστήσει τον κ.κ. Βαρθολομαίο για τη διαχρονική προσφορά του στον ελληνισμό και την ορθοδοξία, αλλά και να αναδειχθεί η ιστορικότητα της Παλλήνης και των τριών κοινοτήτων (Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη), που έρχεται από τους αρχαίους χρόνους και συνεχίζεται κατά τη βυζαντινή εποχή με πολύ σημαντικά αρχαιολογικά και εκκλησιαστικά ευρήματα και μνημεία.

Ο κ. Αηδόνης, από την αρχή της διοίκησής του, έδωσε μεγάλη σημασία και στην ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς του δήμου και στη δημιουργία μίας νέας ταυτότητας συνδεδεμένης με αυτή. Γι' αυτό τον λόγο άλλωστε προχώρησε και στη δημιουργία ενός νέου λογοτύπου για τον δήμο, με σύμβολο την Παλληνίδα Αθηνά, υποστηρίζοντας πως ο δήμος πρέπει να βγει από το καθεστώς της υποβάθμισης και της αφάνειας που τον είχε καθηλωμένο για δεκαετίες η προηγούμενη διοίκηση και να διεκδικήσει, εκτός από οικονομικούς πόρους και αυτονόητες αναπτυξιακές παρεμβάσεις, και το σημαντικό μερίδιο της ιστορίας και εξωστρέφειας που του αναλογεί.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της επίσημης επίσκεψης της Α.Θ.Π. Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στον Δήμο Παλλήνης την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου.

patriarxis-pallini-fb-1


Ειδήσεις σήμερα:

Στέφανος Κασσελάκης: Είμαι εδώ - Προαναγγελία υποψηφιότητας με αφίσα στα social media

Μπεκτασήδες: Η μυστικιστική ισλαμική αίρεση που θα αποκτήσει αυτόνομο κράτος στην Αλβανία


Πιο φθηνό το γρήγορο ίντερνετ και ελεύθερο WiFi στο δίκτυο του μετρό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης