Δράστης απαγωγών στη Γαλλία συνελήφθη στη Φλώρινα

Δράστης απαγωγών στη Γαλλία συνελήφθη στη Φλώρινα

Αρχαιοκάπηλος συνελήφθη με ένταλμα

astynomia
Για περισσότερο από πέντε χρόνια αναζητούσαν οι αρχές της Γαλλίας έναν 41χρονο (σήμερα) αλλοδαπό που εμπλεκόταν σε απαγωγή, παράνομη κράτηση και ομηρία, αλλά κατάφερνε να παραμένει ασύλληπτος ως την στιγμή που επιχείρησε να περάσει στην Ελλάδα μέσω Φλώρινας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για τα σοβαρά αδικήματα που διέπραξε στις αρχές Ιουνίου του έτους 2019 στη Γαλλία και τον συνέλαβαν σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης. Ο 41χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας, που δρομολογεί την έκδοσή του στην χώρα όπου κατηγορείται.

Αρχαιοκάπηλος συνελήφθη με ένταλμα

Με ένταλμα σύλληψης για παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων συνελήφθη σε περιοχή της Ημαθίας ο 55χρονος Έλληνας σύζυγος μιας 40χρονης Βουλγάρας, η οποία είχε συλληφθεί στις 12 Σεπτεμβρίου μαζί με έναν 34χρονο Έλληνα. Τότε, είχαν βρεθεί στα σπίτια τους 11 αρχαία αντικείμενα τα οποία προέρχονται από αρχαίες ταφές των Αρχαϊκών, Κλασικών και Ελληνιστικών χρόνων, μαζί με 142 χάλκινα νομίσματα και μια χάλκινη πόρπη ζώνης που χρονολογούνται από την Κλασική ως την Οθωμανική περίοδο.

Ειδήσεις σήμερα:

Στους 30 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Έρχεται ψυχρό μέτωπο από την Κυριακή

Πύραυλος της Χεζμπολάχ έφτασε στο Τελ Αβίβ και αναχαιτίστηκε - Σειρήνες στην πρωτεύουσα του Ισραήλ

64χρονη Αμερικανίδα η πρώτη που χρησιμοποίησε τον θάλαμο υποβοηθούμενης αυτοκτονίας στην Ελβετία - Το τελευταίο μήνυμα που άκουσε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης