Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά: «Άνοιξε την πόρτα και βγες με τα χέρια στο κεφάλι»

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά: «Άνοιξε την πόρτα και βγες με τα χέρια στο κεφάλι»

Συνελήφθησαν πάνω από 10 άτομα - Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν εφόδους χρησιμοποιώντας ειδικούς πολιορκητικούς κριούς για να ανοίξουν τις πόρτες - Εντοπίστηκαν όπλα, σφαίρες και πλήθος κλοπιμαίων από διαρρήξεις

epixeirisi_ellas_xr
Με ειδικό εξοπλισμό πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά στη δυτική και τη βορειοανατολική Αττική στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του οργανωμένου εγκλήματος, όπως δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από την ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν εφόδους χρησιμοποιώντας ειδικούς πολιορκητικούς κριούς για να ανοίξουν τις πόρτες.

Σε μια εκ των περιπτώσεων, μάλιστα, όταν αντιλήφθηκαν ότι σε σπίτι που ήταν κλειστή η πόρτα βρίσκονταν δύο άτομα τους φώναξαν «αστυνομία, άνοιξε την πόρτα και βγες μετα χέρια στο κεφάλι»



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί προχώρησαν συνολικά σε περισσότερες από 10 συλλήψεις ενώ κατά τη διάρκεια της έρευνας στους καταυλισμούς της Δυτικής Αττικής (Βλυχό, Νέα Ζωή και νεόκτιστα Ασπροπύργου) εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα οχήματα, ρούχα που έφεραν οι συλληφθέντες σε διαρρήξεις, αντικείμενα που είχαν κλαπεί, 3.000 ευρώ, μια καραμπίνα και αρκετά φυσίγγια.

Μάλιστα ένας από τους κατηγορούμενος είναι ήδη έγκλειστος στις φυλακές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι εκ των συλληφθέντων φέρονται να εμπλέκονται σε περισσότερες από 90 διαρρήξεις.

Όσον αφορά στην επιχείρηση που έγινε στη βορειοανατολική Αττική συνελήφθησαν έξι άτομα, μεταξύ των οποίων, και δύο που εμπλέκονται σε υποθέσεις με πυροβολισμούς. Από την έρευνα των αστυνομικών εντοπίστηκαν αρκετά αντικείμενα (πιθανόν κλοπιμαία) ενώ σε κάποιες περιπτώσεις διαπιστώθηκε και ρευματοκλοπή.



Ειδήσεις σήμερα:

Το μεγαλείο της Μαρινέλλας στα πρώτα λεπτά της συναυλίας της στο Ηρώδειο - Δείτε βίντεο με την α καπέλα ερμηνεία

Κρίσιμες ώρες για τη Μαρινέλλα - Είχε πονοκέφαλο πριν τη συναυλία, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με εγκεφαλική αιμορραγία

Βίντεο: Drone «συνέλαβε» Ρώσο στρατιώτη αφού οι χειριστές του χάρισαν τη ζωή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης