Διαρρήξεις σε δημόσια... ουρητήρια στην Κω

Oι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 16χρονο Έλληνα και έναν 15χρονο Αλβανό, οι οποίοι εντοπίστηκαν μετά από καταγγελία ότι διέρρηξαν τον κερματοδέκτη

Όλα τα είχαν δει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, αλλά δεν είχαν επιληφθεί ποτέ ξανά σε διαρρήξεις σε… δημόσια ουρητήρια, όπως αυτές που έκαναν άγνωστοι δράστες και μάλιστα σε τρεις διαφορετικές εγκαταστάσεις στην πόλη της Κω, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ως τα ξημερώματα της Τετάρτης!

Για την τελευταία περίπτωση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 16χρονο Έλληνα και έναν 15χρονο Αλβανό, οι οποίοι εντοπίστηκαν μετά από καταγγελία ότι διέρρηξαν τον κερματοδέκτη στις δημόσιες τουαλέτες που βρίσκονται στο λιμάνι της Κω και στην κατοχή τους βρέθηκαν 80,5 ευρώ και ένα κατσαβίδι.

Οι δυο νεαροί παραδέχθηκαν ότι αυτοί διέρρηξαν τον κερματοδέκτη και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω μαζί με τις μητέρες τους που συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Ωστόσο, οι ανήλικοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι είχαν διαπράξει τις άλλες δυο κλοπές και οι έρευνες συνεχίζονται.

Οι προηγούμενες κλοπές είχαν γίνει τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν άγνωστοι ξήλωσαν τον κερματοδέκτη από την είσοδο των ουρητηρίων που βρίσκονται στη λεωφόρο των Φοινίκων, ο οποίος είχε μέσα μόλις 50 ευρώ. Στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες προσπάθησαν να εισβάλουν και στα δημόσια ουρητήρια που βρίσκονται στο Δημαρχείο της Κω, αλλά δεν τα κατάφεραν και προκάλεσαν μόνο ζημιές στην κεντρική πόρτα. Η έρευνα για την ταυτοποίησή τους βρίσκεται σε εξέλιξη και οι αστυνομικοί εξετάζουν βίντεο από κάμερες στις περιοχές όπου χτύπησαν.

Κλοπές σε κοιμητήρια

Δυο κλοπές που είχαν γίνει σε κοιμητήρια στην Σπάρτη και σε μια τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης στο διάστημα από τις 5 Σεπτεμβρίου ως την περασμένη Πέμπτη, εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από κοινού σε βάρος δυο «κυνηγών» χαλκού ηλικίας 35 και 42 χρόνων που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.


Ειδήσεις σήμερα:

O viral καβγάς σε αεροπλάνο για έναν φορτιστή που δίχασε το Ίντερνετ - «Είναι κλοπή αν τον δώσεις πίσω;»

Σχολικός φύλακας είχε φτιάξει... τη δική του γκαρσονιέρα σε προαύλιο σχολείου στον Βόλο

Ο Φάμελλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr