Ιωάννινα: Άγρια συμπλοκή έξω από το γυμνάσιο της Ελεούσας - Τρεις τραυματίες

Ιωάννινα: Άγρια συμπλοκή έξω από το γυμνάσιο της Ελεούσας - Τρεις τραυματίες

Εκτός κινδύνου οι τραυματίες, έγιναν 13 προσαγωγές - Κατά τη συμπλοκή υπήρξαν τραυματισμοί, πιθανότατα από σιδηρολοστό - Οι πρώτες πληροφορίες για το τι συνέβη

omada_dias_xr
Σοβαρό επεισόδιο, με τη συμμετοχή ανηλίκων, αλλά και τουλάχιστον ενός ενηλίκου, σημειώθηκε μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης, σε εξωτερικό χώρο του γυμνασίου Ελεούσας Ιωαννίνων, όπου είχαν συγκεντρωθεί περί τα 40-50 άτομα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, την προηγούμενη ημέρα είχε σημειωθεί περιστατικό μεταξύ ανηλίκων, με αποτέλεσμα ο πατέρας ενός εξ αυτών να πάει σήμερα έξω από το σχολείο, για να ζητήσει εξηγήσεις από τους ανήλικους πρωταγωνιστές του επεισοδίου, θύμα του οποίου υπήρξε ο γιος του.

Καθώς φαίνεται, ακολούθησε επίθεση με σιδηρολοστό, στην οποία υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ δεκάδες άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, τράπηκαν σε φυγή.  Αρχικά έγινε γνωστό ότι πέντε νεαρά άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, με τραύματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ωστόσο, οι τραυματίες είναι τρεις και βρίσκονται εκτός κινδύνου. Η αστυνομία προχώρησε σε 13 προσαγωγές, ωστόσο οι προσαχθέντες στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.


Ειδήσεις σήμερα:

Metron Analysis: Στο 30,2% η ΝΔ, πέφτει κι άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ - Μάχη για 4 στο ΠΑΣΟΚ

Έρικ Άνταμς: «Δώρα» $100.000 είχε λάβει ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης από τους Τούρκους - Πολυτελείς διαμονές και ξεναγήσεις με γιοτ

Χαμός στην Αφρική: Παίκτης ισχυρίζεται ότι είναι 26 χρονών, αλλά ούτε... ο καθρέφτης του δεν τον πιστεύει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης