Σάτυρος αυνανιζόταν μπροστά σε γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη

Η τρομοκρατημένη γυναίκα κατάφερε να απομακρυνθεί και να ενημερώσει αστυνομικούς

Πλούσιο παρελθόν στην παρενόχληση γυναικών έχει ένας σάτυρος που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη, μετά την καταγγελία μιας νεαρής γυναίκας ότι την πλησίασε την ώρα που καθόταν σε ένα παγκάκι στο κέντρο της πόλης και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται προκλητικά.

Η τρομοκρατημένη γυναίκα κατάφερε να απομακρυνθεί και να ενημερώσει αστυνομικούς, οι οποίοι αναζήτησαν τον επιδειξία που εντοπίστηκε λίγο αργότερα, ακινητοποιήθηκε και διαπιστώθηκε ότι τους είχε απασχολήσει και παλιότερα για τον ίδιο λόγο. Σε βάρος του σάτυρου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Έκανε άσεμνες χειρονομίες σε ανήλικη

Δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σχηματίστηκε από την Ασφάλεια σε βάρος ενός 29χρονου, μετά από καταγγελία μιας 49χρονης ότι έκανε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος της 13χρονης κόρης της στην Άρτα, το απόγευμα της Τρίτης. Η ανήλικη μαθήτρια έδωσε κατάθεση με την βοήθεια παιδοψυχολόγου και περιέγραψε όσα φέρεται να της έκανε ο 29χρονος, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί.



Ειδήσεις σήμερα:

Επική γκάφα του προέδρου της Αϊτής από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ: Ήπιε νερό από την... κανάτα! - Δείτε βίντεο

Συνεχίζει τη μάχη η Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, σταθερά κρίσιμη η κατάστασή της

Στη Φλόριντα ο τυφώνας Ελέν, τουλάχιστον ένας νεκρός - Δείτε αυτοκίνητα να περνούν γέφυρα που χτυπιέται από τους ανέμους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr