Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 41χρονος που αποκαλούσε «σκουπίδι» ανώτατη αξιωματικό της Τροχαίας στο TikTok

Ο 41χρονος καλούσε το κοινό σε βίαιες πράξεις, μέσα από βίντεο ππυ ανέβαζε στο TikTok

Στη σύλληψη ενός 41χρονου που καταφερόταν σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με απρεπείς εκφράσεις εναντίον αστυνομικών και κατά της ελληνικής πολιτείας, καλώντας παράλληλα το κοινό σε βίαιες πράξεις σε βάρος τους, προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος σε προφίλ που διατηρεί στο TikTok προέβη σε ανάρτηση βίντεο όπου καταφέρεται με απρεπείς εκφράσεις εναντίον προσώπων, αστυνομικών που υπηρετούν τόσο στην Τροχαία όσο και σε άλλες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και κατά της ελληνικής πολιτείας, καλώντας το κοινό σε τέλεση πράξεων βίας σε βάρος προσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναφερόταν με απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά της Διευθύντριας Τροχαίας Θεσσαλονίκης και προέτρεπε τον κόσμο να συγκεντρωθεί για διαμαρτυρία έξω από το σπίτι της. Ο άντρας, μεταξύ άλλων, αποκαλούσε... σκουπίδι την αστυνομικό.

Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του και συνελήφθη για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια.



Ειδήσεις σήμερα:

Επική γκάφα του προέδρου της Αϊτής από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ: Ήπιε νερό από την... κανάτα! - Δείτε βίντεο

Συνεχίζει τη μάχη η Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, σταθερά κρίσιμη η κατάστασή της

Στη Φλόριντα ο τυφώνας Ελέν, τουλάχιστον ένας νεκρός - Δείτε αυτοκίνητα να περνούν γέφυρα που χτυπιέται από τους ανέμους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr