Θεσσαλονίκη: Φώναζα και δεν με άφηναν, είπε ο 14χρονος που εγκλώβισαν συμμαθητές του στις τουαλέτες σχολείου

Θεσσαλονίκη: Φώναζα και δεν με άφηναν, είπε ο 14χρονος που εγκλώβισαν συμμαθητές του στις τουαλέτες σχολείου

Ζήτησαν συγγνώμη και αποδέχθηκαν την πράξη τους, ωστόσο αρνήθηκαν ότι απείλησαν τον συμμαθητή τους

via-anilikon
«Κρατούσαν την πόρτα της τουαλέτας και δεν με άφηναν να βγω. Πανικοβλήθηκα γιατί φώναζα αλλά δεν με άφηναν». Αυτό φέρεται να ανέφερε ο 14χρονος μαθητής στους αστυνομικούς, σχετικά με το περιστατικό με τους τρεις συμμαθητές του, οι οποίοι κατηγορούνται ότι τον εγκλώβισαν στην τουαλέτα σχολείου στη Θεσσαλονίκη και τον απειλούσαν, καταγράφοντας παράλληλα την πράξη τους με κινητό τηλέφωνο.

Εις βάρος των τριών ανηλίκων, 14 και 15 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά την καταγγελία του θύματος, ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη κατακράτηση, αποτύπωση μη δημόσιας πράξης με ηλεκτρονικά μέσα, απειλή, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ενώ παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων, ζήτησαν συγγνώμη και αποδέχθηκαν την πράξη τους, ωστόσο αρνήθηκαν ότι απείλησαν τον συμμαθητή τους. «Δεν καταλάβαμε το μέγεθος των πράξεων μας» φέρεται να ισχυρίζονται.

Μετά την απολογία τους οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι και τους επιβλήθηκε το μέτρο επιτήρησης επιμελητών ανηλίκων.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με σχετική καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, οι τρεις κατηγορούμενοι εγκλώβισαν τον ανήλικο στις τουαλέτες του σχολείου και τον απείλησαν. Μάλιστα, ένας από τους τρεις φέρεται να βιντεοσκοπούσε τα όσα αποτρόπαια συνέβαιναν, με το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να του είπαν φράσεις όπως «θα δεις τι έχει να γίνει αύριο» και να έκαναν απειλητικές χειρονομίες. Το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ. το κατήγγειλε ο ανήλικος, μαζί με τον πατέρα του, το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Ειδήσεις σήμερα:

Επική γκάφα του προέδρου της Αϊτής από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ: Ήπιε νερό από την... κανάτα! - Δείτε βίντεο

Συνεχίζει τη μάχη η Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, σταθερά κρίσιμη η κατάστασή της

Στη Φλόριντα ο τυφώνας Ελέν, τουλάχιστον ένας νεκρός - Δείτε αυτοκίνητα να περνούν γέφυρα που χτυπιέται από τους ανέμους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης