Λαύριο: «Γιατί τσακώνεστε, τι διαφορά έχετε» - Δύο τραυματίες από τα μαχαιρώματα έξω από το 1ο ΕΠΑΛ

Λαύριο: «Γιατί τσακώνεστε, τι διαφορά έχετε» - Δύο τραυματίες από τα μαχαιρώματα έξω από το 1ο ΕΠΑΛ

Νέο αιματηρό περιστατικό μεταξύ ανηλίκων, αυτή τη φορά έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου - «Βγάλανε ο ένας ένα μαχαίρι, ο άλλος μια αλυσίδα και χτυπήσανε δύο παιδιά» λέει αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου

epal_xr
Ένα νέο αιματηρό επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων, που είχε σαν συνέπεια να μαχαιρωθούν δύο εξ' αυτών, σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής  έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου.

Κατά πληροφορίες, υπήρξε συμπλοκή για άγνωστο λόγο μεταξύ δύο ομάδων ανηλίκων από Κερατέα και Λαύριο που φέρονται, σύμφωνα με αναφορές, να είναι μαθητές του εν λόγω ΕΠΑΛ. Τότε ένας 16χρονος ο οποίος αναζητείται φέρεται να έβγαλε ένα μαχαίρι και να μαχαίρωσε δύο άτομα στον μηρό. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα για τις πρώτες βοήθειες.

Άγριο επεισόδιο μαθητών με μαχαιρώματα έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου


Κλείσιμο
Για το περιστατικό μίλησε μια αυτόπτης μάρτυρας και κάτοικος της περιοχής. «Τους λέω «παιδιά γιατί τσακώνεστε, τι διαφορά έχετε να λύσετε» και μου απαντούν μην φοβάστε, δεν κάνουμε τίποτα. Πήγανε τότε άλλοι δύο μπροστά στο αυτοκίνητό μου και το χτυπάγανε. Ρε παιδιά λέω, βρείτε τα μεταξύ σας, δεν χρειάζεται κάθε φορά να τσακώνεστε» είπε η γυναίκα που παρακολούθησε τη συμπλοκή για να προσθέσει: «Μετά πάνε πιο κάτω, καιβγάλανε ο ένας ένα μαχαίρι, ο άλλος μια αλυσίδα και χτυπήσανε δύο παιδιά  και σηκωθήκανε και φύγανε. Ήρθε η Αστυνομία και μετά πήρα το αυτοκίνητό μου και έφυγα. Μόλις ήρθε η Αστυνομιά, τα παιδιά εξαφανίστηκαν».

Σε ερώτηση για τους τραυματίες, η μάρτυρας σημείωσε πως «το ένα το παιδί είχε τραυματιστεί στο χέρι και το άλλο το κρατούσαν από την πλάτη και το έβαλαν στο αμάξι».

Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο της συμπλοκής έχουν προχωρήσει σε 13 προσαγωγές.
laurio_epal___2_
laurio_epal___3_



Ειδήσεις σήμερα:

Η στιγμή της ένοπλης επίθεσης στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Φενέρ, Σερχάτ Ακίν - Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης