Η Ευρωλίγκα ξεκινάει. Κλείστε θέση στη Nova!

Στις 3 Οκτωβρίου ξεκινάει ο μπασκετικός μαραθώνιος της φετινής Ευρωλίγκας (2024-25 Turkish Airlines EuroLeague) και εδώ είναι όλες οι σωστές πληροφορίες για το πώς και που θα την παρακολουθήσετε σαν να είστε μέσα στο παρκέ.

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ ανδρών στην Ευρώπη, η Ευρωλίγκα (EuroLeague), είναι μια διοργάνωση που ξεφεύγει από τα ευρωπαϊκά σύνορα και προσελκύει το ενδιαφέρον φιλάθλων από όλον τον κόσμο. Ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα 18 ομάδων που οδηγεί στο Final Four και τον Μεγάλο Τελικό, όπου αναδεικνύεται ο τροπαιούχος. Μια διαδικασία που εδώ στην Ελλάδα γνωρίζουμε πολύ καλά, καθώς πέρυσι ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον 7ο τίτλο του, ενώ και ο Ολυμπιακός, με 3 κατακτήσεις τα πήγε περίφημα, αφού έφτασε μέχρι τον ημιτελικό. Σημειωτέον, ο Ολυμπιακός έχει 9 παρουσίες σε τελικούς, ενώ ο Παναθηναϊκός 7, κάτι που σημαίνει ότι Ευρωλίγκα χωρίς ελληνικό ενδιαφέρον, ιστορικά, είναι δύσκολο να υπάρξει.


Δύσκολο, όμως, είναι να υπάρξει Ευρωλίγκα χωρίς Novasports, αφού τα αθλητικά κανάλια της Nova είναι η έδρα της EuroLeague στην Ελλάδα μέχρι και το 2028. Η Euroleague, όπως και πληθώρα ακόμα αθλητικών γεγονότων σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα, είναι διαθέσιμη στα προγράμματα ΕΟΝ+ της Nova από 28 ευρώ τον μήνα, μια προσφορά που δίνει πολλούς «πόντους» στην αγαπημένη τηλεοπτική πλατφόρμα. Φέτος, λίγους παραπάνω.

Διότι, πάντοτε ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός παίζουν δυνατά στη διοργάνωση και αυτό αναμένεται να γίνει και στη φετινή σεζόν που οι δύο ομάδες έχουν ενισχυθεί με λαμπερούς αστέρες και NBAers όπως ο Τσεντί Οσμάν (Παναθηναϊκός) και ο Εβάν Φουρνιέ (Ολυμπιακός). Και αν πέρυσι τα αρχικά προγνωστικά δεν έδιναν φαβορί ελληνική ομάδα για κατάκτηση και παρόλα αυτά ζήσαμε μοναδικές στιγμές με τις 2 ελληνικές ομάδες να φτάνουν στο Final Four και τελικά να σηκώνει την κούπα ο Παναθηναϊκός, είναι λογικό να περιμένουμε εκστασιασμένοι τη φετινή σεζόν, και -γιατί όχι;- με μεγαλύτερες προσδοκίες! Οι ομάδες μας είναι πολύ δυνατές και τα παιχνίδια αναμένονται συναρπαστικά, ενώ και οι άλλες διεκδικήτριες αναμένονται καλύτερες, σε έναν θεσμό που ξέρει πώς να κρατάει ψηλά το σασπένς και τον ρυθμό.

Η Ελλάδα εξελίσσεται και πάλι σε ηγέτιδα δύναμη της Ευρωλίγκας, όπως παλαιότερα, μένει βέβαια αυτό να αποδειχθεί στο παρκέ. Η ανανεωμένη Ρεάλ θα είναι και πάλι εκεί ως ένα από τα φαβορί, ενώ νέος άνεμος πνέει στις τάξεις της Φενέρ μετά την πρώτη, επιτυχημένη σεζόν του Σάρας Γιασικεβίτσιους στο τιμόνι του τουρκικού κλαμπ.  

Για όλα αυτά, λοιπόν, και πολλά περισσότερα μπείτε στον κόσμο της Nova, με τα προγράμματα ΕΟΝ+ και απολαύστε συναρπαστικά καλάθια, ασίστ και καρφώματα, και μάλιστα με τις λειτουργίες timeshift για ζωντανούς αγώνες (η δυνατότητα να κάνουμε παύση και γρήγορη αναπαραγωγή προς τα πίσω, στις μεγάλες φάσεις του αγώνα) και EON Sports Mode με ζωντανά στατιστικά στη διάρκεια των αναμετρήσεων, ώστε να μη χάνετε φάση.

Κάνε κλικ εδώ και μπες στο παιχνίδι τώρα, γιατί αυτή η Ευρωλίγκα θα μείνει στην Ιστορία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr