Ομάδα ατόμων εισέβαλε σε εκδήλωση στο Πολυτεχνείο με πανό και τρικάκια - Έγιναν 22 προσαγωγές

Την παρέμβαση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εργαζομένων Ερευνητών, την ώρα που έλαβε τον λόγο ο πρύτανης του ΕΜΠ, κατά την έναρξη της εκδήλωσης

Ενταση σημειώθηκε την Παρασκευή στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Βραδιά του ερευνητή», με την ΕΛ.ΑΣ. να προχωράει σε 22 προσαγωγές.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, στην οποία ήταν προσκεκλημένος ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ομάδα ατόμων πραγματοποίησε παρέμβαση, με πανό, τρικάκια και συνθήματα.

Την παρέμβαση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εργαζομένων Ερευνητών, την ώρα που έλαβε τον λόγο ο πρύτανης του ΕΜΠ, κατά την έναρξη της εκδήλωσης.



Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Απογευματινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, θα λάμβανε χώρα η προγραμματισμένη εκδήλωση «Βραδιά του ερευνητή» στο κτίριο Αβέρωφ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στο κέντρο της Αθήνας, με επίτιμους προσκεκλημένους και ελεύθερη για είσοδο σε διδακτικό προσωπικό και σπουδαστές.

Από την Ελληνική Αστυνομία, με σκοπό τη διασφάλιση της διεξαγωγής της εν λόγω εκδήλωσης, ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα τάξης και ασφάλειας, εξωτερικά-περιμετρικά του κτιρίου.

Λίγο μετά την έναρξη της εκδήλωσης, άτομα εισήλθαν εντός του κτιρίου και επιτέθηκαν φραστικά αλλά και ρίπτοντας αντικείμενα κατά των προσκεκλημένων, με αποτέλεσμα οι πρυτανικές Αρχές να ενημερώσουν την Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να παρέμβει.

Αμεσα δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας εισήλθαν εντός του χώρου και απομάκρυναν με ασφάλεια τους προσκεκλημένους, ενώ έως τώρα έχουν πραγματοποιηθεί 22 προσαγωγές.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».


Ειδήσεις σήμερα:

Λαύριο: «Γιατί τσακώνεστε, τι διαφορά έχετε» - Δύο τραυματίες από τα μαχαιρώματα έξω από το 1ο ΕΠΑΛ

Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ - Σήμερα το pre-wedding party, αύριο ο γάμος

Μαρινέλλα: Σταθερή και κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr