Διαμαρτυρία αγροτών έξω από την Περιφέρεια Θεσσαλίας - «Ο χειμώνας θα είναι θερμός, συνεχίζουμε τη διεκδίκηση»

Με πανό και συνθήματα εκπρόσωποι του αγροτικού συλλόγου Μαγνησίας υπογράμμισαν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις για τις αποζημιώσεις μετά τον Daniel

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν, το απόγευμα της Παρασκευής, οι αγρότες έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, την ώρα που εντός του κτηρίου γινόταν η σύσκεψη για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας μετά τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.





Στη διάρκεια της συγκέντρωσης φώναζαν συνθήματα για να λάβουν απαοζημιώσεις για όσα χάθηκαν από τα χωράφια στο πέρασμα του Daniel. 



«Είμαστε εδώ, συμμετέχει ο αγροτικός σύλλογος Μαγνησίας. Συνάδελφοι περιμένουν αποζημιώσεις, ο χειμώνας θα είναι θερμός. Συνεχίζουμε τη διεκδίκηση» δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του ο Θοδωρής Γεωργαδάκης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας.



«Ζητάμε να αποζημιώθυμε όπως οι συνάδελφοί μας στο Πήλιο. Είχαμε τα ίδια προβλήματα. Η απώλεια παραγωγής έφτασε στο 80 και το 90%» τόνισε, από την πλευρά του, ο Χρήστος Ρήγας, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Μελιβοίας.




«Η ευαίσθητη παραγωγή, τα μήλα και τα κάστανα, δεν αποζημιώθηκε ποτέ» υπογράμμισε ο Γιάννης Ζαχαράκης, πρόεδρος αγροτικού συνεταιρισμού Ανάβρας.



Ειδήσεις σήμερα:

Λαύριο: «Γιατί τσακώνεστε, τι διαφορά έχετε» - Δύο τραυματίες από τα μαχαιρώματα έξω από το 1ο ΕΠΑΛ

Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ - Σήμερα το pre-wedding party, αύριο ο γάμος

Μαρινέλλα: Σταθερή και κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr