Ημαθία: Εξαπάτησε ηλικιωμένη, αλλά τον έπιασαν με τα χρήματα

Της απέσπασε περίπου 3.000 ευρώ για δήθεν χειρουργείο της κόρης της

Άλλος ένας «εισπράκτορας» απατεώνων που τρομοκρατούν ανυποψίαστους πολίτες με το πρόσχημα ότι τα παιδιά τους χρειάζονται χρήματα, δήθεν για να υποβληθούν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών που τον εντόπισαν με τη λεία μιας απάτης σε περιοχή της Ημαθίας.

Η λεπτομερής εξέταση βίντεο από κάμερες στην περιοχή όπου κατοικεί το θύμα της απάτης, οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Νάουσας στα ίχνη του Έλληνα που παρέλαβε 2.700 ευρώ από μια ηλικιωμένη και του πέρασαν χειροπέδες, το απόγευμα της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν τα χρήματα που είχε παραλάβει και αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη που είχε δεχθεί την Τετάρτη τηλεφώνημα από έναν άγνωστο ο οποίος παρίστανε τον γιατρό και ισχυρίστηκε ότι η κόρη της έχει τραυματιστεί και απαιτούσε χρήματα για το χειρουργείο.

Μάλιστα, στο τηλέφωνο ακουγόταν μια συνεργός του που παρίστανε την κόρη της.

Ο «εισπράκτορας» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για εγκληματική οργάνωση και απάτη, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των συνεργών του και την εξιχνίαση τυχόν
άλλων παρόμοιων περιπτώσεων.


Ειδήσεις σήμερα:

«Τον κρατούσαν εναλλάξ όσο τον κακοποιούσαν» - Πώς ο 5χρονος αποκάλυψε στους γονείς του τη φρίκη που έζησε από δύο συνομήλικούς του

Το Ισραήλ ανακοίνωσε πως σκότωσε τον ηγέτη της Χεζμπολάχ, Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και πολύ ισχυροί άνεμοι Κυριακή και Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr