Φυγόποινος με δύο καταδίκες συνελήφθη στην Καρδίτσα

Φυγόποινος με δύο καταδίκες συνελήφθη στην Καρδίτσα

Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας που θα αποφασίσει αν θα οδηγηθεί στις φυλακές

xeiropedes
Δυο καταδικαστικές αποφάσεις διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ότι εκκρεμούσαν σε βάρος ενός Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στους Σοφάδες Καρδίτσας. Με την πρώτη απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας τού είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 12 μηνών για κλοπή.

Με την δεύτερη απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών για διατάραξη οικιακής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας που θα αποφασίσει αν θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Συνέλαβαν δυο φυγόποινους

Σε έλεγχο υποβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αιτωλικό από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 14 μηνών για κλοπή κατά συναυτουργία.

Στην Κάτω Αχαΐα, συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας αλλοδαπός που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άμφισσας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.


Ειδήσεις σήμερα:

«Τον κρατούσαν εναλλάξ όσο τον κακοποιούσαν» - Πώς ο 5χρονος αποκάλυψε στους γονείς του τη φρίκη που έζησε από δύο συνομήλικούς του

Το Ισραήλ ανακοίνωσε πως σκότωσε τον ηγέτη της Χεζμπολάχ, Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και πολύ ισχυροί άνεμοι Κυριακή και Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης