Χίος: Απείλησε με μαχαίρι συγχωριανό του

Κατασχέθηκαν το μαχαίρι, ένας μπαλτάς και ένα πριόνι που βρέθηκαν σε όχημα ιδιοκτησίας του 56χρονου - Μπαλωθιές σε εγκαίνια επιχείρησης στο Ρέθυμνο

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση αστυνομικών του τοπικού τμήματος και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη άμεσα ένας 56χρονος Έλληνας ο οποίος ενεπλάκη σε επεισόδιο με έναν άλλο άνδρα και τον απείλησε λεκτικά και με ένα μαχαίρι στην ευρύτερη περιοχή του Βροντάδου στη Χίο.

Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκαν το μαχαίρι, ένας μπαλτάς και ένα πριόνι που βρέθηκαν σε όχημα ιδιοκτησίας του 56χρονου δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

Έριχναν μπαλωθιές στα εγκαίνια

Δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς τη λειτουργία της η νεοσύστατη επιχείρηση ενός 60χρονου σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου καθώς, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης, ένας από τους παρευρισκόμενους έριχνε μπαλωθιές.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και του Τ.Α.Ε. βρήκαν την Πέμπτη τον ιδιοκτήτη στο σπίτι του, αλλά ο 60χρονος αρνήθηκε να κατονομάσει αυτόν που πυροβολούσε κι έτσι συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, άσκοπους πυροβολισμούς και υπόθαλψη εγκληματία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ


Ελεύθεροι αφέθηκαν ο Παλαιοχριστιανός και η σύζυγός του μετά την απολογία τους στον Εισαγγελέα

Δολοφονία της Φιλιπίν στο Παρίσι: «Φοβόμασταν την αυτοκτονία, όχι ένα ακόμα αδίκημα», λέει η δικηγόρος του υπόπτου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr