Μαρινέλλα: Σταθερή η κατάσταση της υγείας της - Καθοριστικό το επόμενο 24ωρο

Μαρινέλλα: Σταθερή η κατάσταση της υγείας της - Καθοριστικό το επόμενο 24ωρο

Τι αναφερόταν στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν - Συνεχίζεται το κύμα συμπαράστασης για τη σπουδαία ερμηνεύτρια

marinella-arthrou
Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της ερμηνεύτριας Μαρινέλλας, η οποία υπέστη εγκεφαλικό κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρωδειο, την Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εάν και την Κυριακή συνεχίσει έτσι εκτιμάται ότι θα έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή της, χωρίς όμως να είναι ακόμη γνωστές οι συνέπειες για την κατάστασή της από ένα τόσο βαρύ εγκεφαλικό.

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την Μαρινέλλα, είπε νωρίτερα στο MEGA η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. «Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ότι όσο περνάνε τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ του ασθενούς. Μπαίνουμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4hnxyzmmn69)
Κλείσιμο


«Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά σιγά» πρόσθεσε.

Επιπλέον, όπως δήλωσε η κ. Παγώνη, η ηλικία και το στρες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση αιμορραγικών εγκεφαλικών επεισοδίων, σημειώνοντας πως «η υπέρταση είναι ένας από τους παράγοντες κινδύνου».

Το πρωί της Παρασκευής ακολούθησε νέος κύκλος εξετάσεων, ώστε να μπορέσουν οι γιατροί να καθορίσουν τη συνέχεια της θεραπείας της τραγουδίστριας. Όπως αναφέρουν, προς το παρόν δεν είναι αναγκαία κάποια χειρουργική επέμβαση και εξακολουθεί να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή στην οποία φαίνεται να αντιδρά θετικά.

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

Στο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ» το μεσημέρι της Παρασκευής αναφέρεται:

«Μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου η κατάσταση της κα. Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλα) παραμένει σταθερή και κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης - Ηλίας Ανδριανάκης - Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Βάρκιζα: Ηλικιωμένη έχασε τον έλεγχο του ΙΧ της και εισέβαλε σε παιδική χαρά

Δείτε live: Βασιλικός γάμος στην Αθήνα - Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ παντρεύεται τον Μάθιου Κουμάρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης