Κέρκυρα: Χιλιάδες είδη απομίμησης σε δυο επιχειρήσεις

Κέρκυρα: Χιλιάδες είδη απομίμησης σε δυο επιχειρήσεις

Σε βάρος των δυο ανδρών σχηματίστηκαν δικογραφίες για το αδίκημα της πλαστογραφίας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας

astynomia
Τσουχτερά διοικητικά πρόστιμα ύψους 100.000 ευρώ επιβλήθηκαν σε κάθε μια από τις δυο επιχειρήσεις που εντοπίστηκαν να διαθέτουν προς πώληση χιλιάδες προϊόντα απομίμησης, κατά τη διάρκεια ελέγχων που έκαναν αστυνομικοί της Ασφάλειας και κλιμάκιο της ΔΙ.Μ.Ε.Α. στην πόλη της Κέρκυρας.

Οι έλεγχοι έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης και, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη ο 67χρονος υπεύθυνος ενός καταστήματος έτοιμων ενδυμάτων και τουριστικών ειδών στο οποίο κατασχέθηκαν 6.709 «μαϊμού» προϊόντα με τα λογότυπα διαφόρων εταιρειών, ενώ στη δεύτερη συνελήφθη ένας 60χρονος υπεύθυνος σε κατάστημα αθλητικών ειδών όπου κατασχέθηκαν 7.630 απομιμητικά προϊόντα.

Σε βάρος των δυο ανδρών σχηματίστηκαν δικογραφίες για το αδίκημα της πλαστογραφίας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Τα «μαϊμού»είδη, μεταξύ των οποίων γυαλιά ηλίου, ζώνες, καπέλα, κοσμήματα, τσάντες, πορτοφόλια και μαγιό, πρόκειται να καταστραφούν όπως ορίζει η νομοθεσία.


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Βάρκιζα: Ηλικιωμένη έχασε τον έλεγχο του ΙΧ της και εισέβαλε σε παιδική χαρά

Δείτε live: Βασιλικός γάμος στην Αθήνα - Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ παντρεύεται τον Μάθιου Κουμάρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης