Φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε σε δασική περιοχή στην Καβάλα - Τρεις συλλήψεις

Φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε σε δασική περιοχή στην Καβάλα - Τρεις συλλήψεις

Συνελήφθη ένας, αναζητούνται άλλοι δύο

peripoliko4
Φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε σε δασική περιοχή της Καβάλας, ενώ για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Παγγαίου, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών, σχετικά με την καλλιέργεια φυτών κάνναβης με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών, εντόπισαν τους δράστες να έχουν μεταβεί με δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα σε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης που βρισκόταν σε δυσπρόσιτη δασική περιοχή της Καβάλας. Εκεί συνέλαβαν τον έναν απ' τους δράστες, ο οποίος μάζευε την κάνναβη και τους δύο συνεργάτες του που επιτηρούσαν τον χώρο. Αναζητούνται δύο συνεργοί τους οι οποίοι διέφυγαν της σύλληψης εκμεταλλευόμενοι την πυκνή βλάστηση και το σκοτάδι.

Κατά την επιχείρηση της αστυνομίας κατασχέθηκαν 57 δενδρύλλια κάνναβης, πάνω από 12,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, εξοπλισμός καλλιέργειας της φυτείας, τα αυτοκίνητα και τα δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας ενώ την προανάκριση ενήργησε το τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Το ότι συζητάμε με τον Ερντογάν, δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε - Μεγάλο ενδιαφέρον διεθνών επενδυτών για Ελλάδα

Η στιγμή που απογειώνονται τα ισραηλινά μαχητικά για να σκοτώσουν τον Νασράλα - Τι είναι οι βόμβες «bunker buster» που έριξαν


«Το ευχαριστήθηκα... και καλά της κάναμε» - Σοκάρουν οι διάλογοι για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης