Κρατούμενος απέδρασε από το ΑΤ Ομόνοιας, αλλά συνελήφθη λίγη ώρα μετά

Ο 45χρονος είχε προσαχθεί καθώς εκκρεμούσαν εις βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Κυριακής στην ΕΛΑΣ όταν ενημερώθηκε για την απόδραση ενός 45χρονου από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Ο 45χρονος, που είχε προσαχθεί καθώς εκκρεμούσαν εις βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις, εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση που επικράτησε κάποια στιγμή στο τμήμα και έτσι κατάφερε να διαφύγει από τον έλεγχο των αστυνομικών και δραπέτευσε.

Μετά την απόδραση ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δραπέτη, με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης να συλλαμβάνουν τον 45χρονο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Συνελήφθη, βραδινές ώρες σήμερα (29 Σεπτεμβρίου 2024) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας με τη συνδρομή αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε αποδράσει νωρίτερα από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Ειδικότερα, ο 45χρονος είχε προσαχθεί μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας, από περιπολούντες αστυνομικούς Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, διότι κατά τον έλεγχο των στοιχείων του σε βάση δεδομένων σε συσκευή που φέρουν οι περιπολίες, απασχολούσε ως διωκόμενος.

Κατά την άφιξη του κρατουμένου στο Αστυνομικό Τμήμα, οδηγήθηκε στον προσωρινό χώρο κράτησης, προκειμένου να διενεργηθεί η εξακρίβωση των διωκτικών του εγγράφων.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, κατά την αναμονή της παραλαβής του από αρμόδια υπηρεσία Ασφαλείας, ο κρατούμενος απέδρασε, με τους αστυνομικούς να τον καταδιώκουν, ενώ ενημερώθηκε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, όπου από τον συντονισμό των δυνάμεων επετεύχθη ο εντοπισμός του αναζητούμενου κρατούμενου.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία από τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Βρέθηκαν δύο απανθρακωμένες σοροί - Εξετάζουν αν πρόκειται για τους αγνοούμενους

Το Ισραήλ «χτύπησε» στο κέντρο της Βηρυτού - Στόχος σπίτι που έμεναν «Αδελφοί Μουσουλμάνοι», τρεις νεκροί

Θρίαμβος της ακροδεξιάς στην Αυστρία: Συναγερμός για την Ευρώπη, λέει η Επιτροπή Άουσβιτς - Πώς είδε ο Τύπος το αποτέλεσμα

Το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας χειρίζεται προανακριτικά τη διερεύνηση των συνθηκών τέλεσης της απόδρασης».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr