Τζόκερ: «Δοκίμαζε την τύχη του, μάλλον είναι άνδρας» λένε στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ για τον νικητή των €18,6 εκατ. στην Πτολεμαΐδα

Ο μεγάλος τυχερός πλήρωσε 23 ευρώ για το δελτίο που τον έκανε πλουσιότερο κατά 18,6 εκατ. ευρώ

Παίχτη που δοκίμαζε την τύχη του δείχνει το ποσό που πληρώθηκε για το χρυσό δελτίο των 18,6 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ που συμπληρώθηκε σε πρακτορείο στην Πτολεμαΐδα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου «δεν δείχνει παίχτη που έπαιζε συστηματικά αλλά είχε παίξει ξανά. Δείχνει ότι ήταν παίχτης που δοκίμαζε την τύχη του».

Στην ερώτηση, δε, αν υποψιάζεται την ταυτότητα του μεγάλου νικητή δεδομένου του ποσού (23 ευρώ) που πληρώθηκε για το χρυσό δελτίο, απάντησε «έχω τις υποψίες μου, είναι μάλλον άνδρας».



Σημειώνεται ότι τα 18,6 εκατ. ευρώ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που έχει δοθεί από το Τζόκερ.

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ ο μεγάλος τυχερός συμπλήρωσε 23 στήλες σε τυποποιημένο σύστημα με τυχαία επιλογή.

Παράλληλα στην κλήρωση της Κυριακής βγήκαν και δύο επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία (5αρια) σε Ίλιον και Λευκωσία. Οι κάτοχοι των δελτίων κέρδισαν από 100.000 ευρώ.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Τρίτης είναι τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ.


Οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ το βράδυ της Κυριακής ήταν: 15, 19, 25, 33, 43 και τζόκερ το 1.


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Νεκροί οι δύο αγνοούμενοι, συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστών σε διάσπαρτες εστίες

Ξεφεύγει η κατάσταση μετά τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα - Ανεβάζουν βίντεο στο TikTok με απειλές για τις δράστριες

«Είναι σαν άρρωστος, δεν θέλει να πάει σχολείο», λέει ο πατέρας που κατήγγειλε τον βιασμό του 5χρονου γιου του από συνομηλίκους του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr