Ξυλόκαστρο: «Δεν άκουσαν και έφυγαν με τα πόδια» λέει ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανά τα δύο θύματα της φωτιάς

Ξυλόκαστρο: «Δεν άκουσαν και έφυγαν με τα πόδια» λέει ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανά τα δύο θύματα της φωτιάς

Θρήνος στο χωριό για τον Βασίλη και τον Δημήτρη που βρέθηκαν απανθρακωμένοι – Συγκλονισμένος ο πρόεδρος του χωριού Πιτσά

xylokastro_fotia
Συγκλονίζει ο πρόεδρος του χωριού Πιτσών της Κορινθίας, Γιάννης Νικολακόπουλος, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανούς τους δυο φίλους, τον Βασίλη και τον Δημήτρη, οι οποίοι βρέθηκαν απανθρακωμένοι από τους άνδρες της ΟΠΚΕ σήμερα τα ξημερώματα.

«Ήμουν μαζί με τον Βασίλη και τον Δημήτρη και βλέπαμε τη φωτιά να πλησιάζει. Στο σημείο που βρισκόμασταν ήταν αδύνατο να φύγουμε. Μαζί μας ήταν κι ένα όχημα της πυροσβεστικής και μας λέει, ο πυροσβέστης : “Ελάτε μέσα κι όπου μας βγάλει …” Εγώ ακολούθησα τον πυροσβέστη και μπήκα μέσα στο όχημα. Φώναζα στον Δημήτρη και στον Βασίλη, να μην φύγουν μόνοι τους να έρθουν μαζί μας γιατί ήταν επικίνδυνο. Η φωτιά πλησίαζε και θα μας έκαιγε … Τους φώναζα κι εγώ κι ο πυροσβέστης αλλά αυτοί, τίποτα. Ξεκίνησαν να φύγουν από το σημείο με τα πόδια. “Εμείς θα πάμε από δω” μας είπαν κι έφυγαν… πήγαν προς άλλη κατεύθυνση και απανθρακώθηκαν τα παιδιά», λέει ο κ. Νικολακόπουλος.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τη μια στιγμή ήμασταν μαζί και λέγαμε πώς θα σωθούμε από τη φωτιά και την άλλη στιγμή μαθαίνω ότι απανθρακώθηκαν…Οι οικογενειές τους ζουν ένα δράμα …Θρηνούμε, ολόκληρο το χωριό θρηνεί τα καλύτερα παιδιά του …» πρόσθεσε.



Ειδήσεις σήμερα:

Ρομά οι μισές συμμορίες που κλέβουν: Η απόρρητη αναφορά της ΕΛΑΣ για το οργανωμένο έγκλημα

id.gov.gr: Σε λειτουργία η πλατφόρμα ραντεβού για τις νέες ταυτότητες - Δείτε αναλυτικά τα βήματα

Ξεφεύγει η κατάσταση μετά τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα - Ανεβάζουν βίντεο στο TikTok με απειλές για τις δράστριες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης