Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στη Νεάπολη

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στη Νεάπολη

Το βίντεο καταγράφει τη στιγμή που οι δράστες στήνουν καρτέρι στους δύο προμηθευτές που μόλις έχουν κατέβει από το φορτηγό – Χτύπησαν τον έναν υπάλληλο, του αφαίρεσαν την τσάντα και έφυγαν με μοτοσικλέτα – Πυροβόλησαν μία φορά στον αέρα

thessaloniki-arthrou
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, έξω από κατάστημα γνωστής αλυσίδας ψιλικών στην περιοχή της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη, δημοσιεύει το protothema.gr.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας κοντινής επιχείρησης, φαίνεται η στιγμή που οι δύο δράστες φτάνουν έξω από το κατάστημα και στήνουν καρτέρι στους δύο προμηθευτές που μόλις έχουν κατέβει από το φορτηγό που στάθμευσαν έξω το μαγαζί. Ο ένας φαίνεται να ορμάει στον υπάλληλο μόλις πλησιάζει στον κάδο απορριμμάτων ενώ ακολουθεί και ο συνεργός του.



Κλείσιμο
Αφού τον ρίχνουν στο έδαφός και τον χτυπούν, μεταξύ άλλων, με την λαβή του πιστολιού που φέρεται να κρατούσαν, αφαιρούν μια τσάντα που είχε μαζί του το θύμα και τρέχουν προς τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα που έχουν σταθμεύσει λίγα μέτρα πιο μακρυά, σε ένα στενάκι. Τότε, ο δεύτερος υπάλληλος προσπαθεί να τους ακολουθήσει και τρέχει πίσω τους πετώντας τους μάρμαρα, χωρίς - πιθανότατα - να γνωρίζει ότι έχουν όπλο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από ανθρώπους της περιοχής, οι δράστες πυροβόλησαν μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή με τη μοτοσυκλέτα. Η συγκεκριμένη πληροφορία ερευνάται από τους αστυνομικούς που έχουν φτάσει στο σημείο και "σαρώνουν" το σημείο για τυχόν κάλυκες και ευρήματα.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

thessaloniki__2_
thessaloniki__3_
thessaloniki__1_






Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Νέο μήνυμα 112 για τις περιοχές Χελυδόρεο και Ζάχολη

Ισραήλ: Ο στρατός εισέβαλε στον νότιο Λίβανο - Μικρής κλίμακας οι επιχειρήσεις, λέει η Wall Street Journal

Αθήνα: Σοκάρει η επίθεση οδηγού ταξί σε διεμφυλική γυναίκα - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης