Θεσσαλονίκη: Έκαναν τα σπίτια τους «σούπερ μάρκετ» με διάφορα είδη ναρκωτικών

Τρεις συλλήψεις για δύο περιστατικά σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα

Πλήθος ουσίες που κάλυπταν κάθε απαίτηση διέθεταν προς πώληση δυο άνδρες, οι οποίοι είχαν μετατρέψει τα σπίτια τους σε περιοχή της Θεσσαλονίκης σε «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών, αλλά οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου από την Χαλκιδική έβαλαν τέλος στην δράση τους με συντονισμένη επιχείρηση.

Αρχικά, συνελήφθη ο ένας και διαπιστώθηκε ότι έκρυβε στο σπίτι του τρεις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 170 γραμμαρίων, μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους εννέα γραμμαρίων, άλλες τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 896,4 γραμμαρίων, 706 ναρκωτικά χάπια μεθαδόνης, δέκα ναρκωτικά χάπια ecstasy, δέκα χαρτάκια εμποτισμένα με LSD και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές με υπολείμματα ηρωίνης. Όλα κατασχέθηκαν, όπως και το κινητό του τηλέφωνο, 660 ευρώ, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του.

Στη συνέχεια, συνελήφθη και ο δεύτερος, στην κατοικία του οποίου κατασχέθηκαν μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 72 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 28,5 γραμμαρίων, μια συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας» βάρους 1,8 γραμμαρίου, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα κινητό τηλέφωνο και 525 ευρώ, τα οποία.

Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών και ο δικαστικός λειτουργός τους παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Με λεωφορείο μετέφερε ηρωίνη

Πίστευε ότι θα περνούσε απαρατήρητος, αλλά δεν τα κατάφερε ένας Έλληνας που μετέφερε ως επιβάτης λεωφορείου την ηρωίνη που σκόπευε να διαθέσει προς πώληση στη Λάρισα. Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μπήκαν στο λεωφορείο σε μια στάση, του έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του μία συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 40,8 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Ο επιβάτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Για μάχη των συγκεντρώσεων ετοιμάζονται οι 6 υποψήφιοι στο ΠΑΣΟΚ, ντέρμπι δείχνουν τα γκάλοπ

«Κλειδώνουν» οι μπλε φάκελοι του 2025 με 151 μεταρρυθμίσεις και 172 επενδύσεις - Στη Βουλή για το Κτηματολόγιο ο Μητσοτάκης

«Περιορισμένη» η χερσαία εισβολή στον Λίβανο, λέει το Ισραήλ - Μυστήριο για την αντεπίθεση του Ιράν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr