Χαλκιδική: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 12χρονο χτυπώντας τον με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα

Ο ξυλοδαρμός έγινε μετά από διαπληκτισμό – Συνελήφθη ο ένας από τους ανήλικους που φέρονται να εμπλέκονται στο επεισόδιο και οι γονείς του 

Θύμα ξυλοδαρμού από δύο ανήλικους κατήγγειλαν ότι έπεσε ένας 12χρονος το πρωί της Δευτέρας, έξω από σχολείο στην περιοχή του Πευκοχωρίου, στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ανηλίκου, ο οποίος πέρασε την είσοδο του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας μαζί με τον πατέρα του, όλα έγιναν τις πρωινές ώρες, όταν ένας 13χρονος μαζί με έναν ακόμη ανήλικο, τον χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι και στην κοιλιά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά του στο κέντρο Υγείας της περιοχής.

Ο ξυλοδαρμός του φαίνεται ότι έγινε έπειτα από διαπληκτισμό, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής λόγο, που είχε με τους δύο ανήλικους, ενώ μετά τη μεταφορά του και τις πρώτες βοήθειες που του δόθηκαν, έλαβε εξιτήριο.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν 13χρονο, μαζί με τους γονείς του και ύστερα αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα. Τα στοιχεία του δεύτερου ανηλίκου που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό δεν έχουν τακτοποιηθεί ακόμα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση περιλαμβάνει τα αδικήματα της σωματικής βλάβης και της εξύβρισης για τους ανήλικους και για τους γονείς τους την παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Ειδήσεις σήμερα:

Ναντίμ Νσούλι: Η ιστορία του Λιβανοβρετανού που αγοράζει ιδιωτικά σχολεία στην Αθήνα

O σκοτεινός Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, οι βιασμοί στο Harrods και οι αποκαλύψεις του BBC

H εντυπωσιακή γυναίκα που όλοι την περνάνε για WAG, αλλά είναι... μητέρα ποδοσφαιριστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr