Διέρρηξε αποθήκη και άρπαξε εργαλεία και μοτοποδήλατο

Διέρρηξε αποθήκη και άρπαξε εργαλεία και μοτοποδήλατο

Ανήλικοι διέρρηξαν μαγαζί στη Ρόδο 

diariktis
Με την αυτόφωρη διαδικασία παραπέμφθηκε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας να δικαστεί ένας 19χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην Κεφαλονιά και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή τροχοφόρου και κλοπή.

Έπειτα από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι ο 19χρονος διέρρηξε το πρωί της Δευτέρας μια αποθήκη και άρπαξε από το εσωτερικό της ένα μοτοποδήλατο, ανταλλακτικά μηχανών και διάφορα εργαλεία. Το μοτοποδήλατο βρέθηκε μετά την σύλληψη του δράστη το ίδιο απόγευμα και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του, όχι όμως και τα υπόλοιπα κλοπιμαία.

Ανήλικοι διέρρηξαν μαγαζί

Μια εβδομάδα μετά την διάρρηξη ενός καταστήματος στη Ρόδο από το οποίο είχαν αρπάξει χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας δύο ανήλικοι Έλληνες. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που περιλαμβάνει τους γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ειδήσεις σήμερα:

Το δίλημμα Νετανιάχου μετά την πυραυλική επίθεση του Ιράν και η απάντηση που οφείλει η Ουάσινγκτον στη Μέση Ανατολή

Βίντεο: Η στιγμή που σερίφης πυροβόλησε και σκότωσε δικαστή στο Κεντάκι - Είχε βρει τον αριθμό της κόρης του στο κινητό του

«Κάνει χραπ και μου βγάζει το σουτιέν» - Η Κάτια Δανδουλάκη θυμήθηκε το γυμνό που έκανε σε ταινία του Ζυλ Ντασσέν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης