Καλλιεργούσε δυο χασισοφυτείες στο σπίτι και το κτήμα του

Καλλιεργούσε δυο χασισοφυτείες στο σπίτι και το κτήμα του

Συλλήψεις για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών στη Μεσσηνία και το Ρέθυμνο

kalamata_narkotika
Στο σπίτι του και στο αγρόκτημά του σε μια τοπική κοινότητα του δήμου Πύλου– Νέστορος καλλιεργούσε χασισόδεντρα και διακινούσε την κάνναβη που παρήγαγε ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη κατά την διάρκεια στοχευμένης επιχείρησης που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Ο σκύλος ανιχνευτής που τους συνόδευε στην έρευνα στο σπίτι του 40χρονου, βρήκε μια υφασμάτινη ντουλάπα που ο δράστης είχε μετατρέψει σε θερμοκήπιο και καλλιεργούσε τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 40 εκατοστών, δέκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 671,2 γραμμαρίων και δυο ζυγαριές ακριβείας. Στη συνέχεια, ανακάλυψε και την φυτεία με τα 24 δενδρύλλια κάνναβης ύψους δυο μέτρων που καλλιεργούσε στο αγρόκτημά του.

Εκτός από τον 40χρονο, συνελήφθη και ένας 39χρονος, στο σπίτι του οποίου το εκπαιδευμένο τετράποδο ξετρύπωσε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 38 γραμμαρίων. Οι δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση και κρατούνται για να απολογηθούν στον ανακριτή.

Είχε φυτεία με 16 χασισόδεντρα

Μέσα στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο καλλιεργούσε 16 χασισόδεντρα ένας Έλληνας, που συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε.. Αρχικά, είχε βρεθεί στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 22 γραμμαρίων και στη συνέχεια έγινε έρευνα στο σπίτι, όπου βρέθηκαν τα δενδρύλλια. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.




Ειδήσεις σήμερα:

Απάντηση στους πυραύλους του Ιράν με επίθεση σε εγκαταστάσεις παραγωγής πετρελαίου εξετάζει το Ισραήλ

Συγκλονιστικό βίντεο: 4χρονος εκλιπαρεί τον πατέρα του «μπορείς να μου δώσεις ψωμί;» λίγο πριν πεθάνει από ασιτία

Αποκαλυπτήρια του εθνικού σχεδίου για το Δημογραφικό: 20 δισ. σε 10 χρόνια για πάνω από 100 δράσεις - Ποιοι ωφελούνται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης