Κοζάνη: Εξιχνιάσθηκαν δύο υποθέσεις απάτης

Κοζάνη: Εξιχνιάσθηκαν δύο υποθέσεις απάτης

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας 47χρονης Ελληνίδας

astynomia_silipsi_xr
Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης απάτη που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο, σε περιοχή της Κοζάνης σε βάρος 46χρονης. Η γυναίκα είχε καταγγείλει ότι εξαπατήθηκε, καθώς άγνωστο άτομο επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της, προσποιούμενο υπάλληλο δημόσιας υπηρεσίας και με το πρόσχημα επιστροφής χρημάτων, την έπεισε να μεταφέρει σε τραπεζικό λογαριασμό δύο εμβάσματα, συνολικού ποσού 3.891 ευρώ. Μετά από έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 40χρονου Έλληνα, που είναι κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο μεταφέρθηκε το χρηματικό ποσό. Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη. Προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Εξιχνιάσθηκε απάτη με ψεύτικη αγγελία πώλησης αυτοκινήτου

Το ποσό των 2.500 ευρώ κατάφερε να αποσπάσει επιτήδεια από έναν 51 ετών άνδρα, με ψεύτικη αγγελία πώλησης αυτοκινήτου σε ιστοσελίδα. Το θύμα αφού επικοινώνησε τηλεφωνικά με την άγνωστη πωλήτρια, πείσθηκε και κατέθεσε ως προκαταβολή, για την αγορά του αυτοκινήτου, σε τραπεζικό λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, χωρίς ωστόσο να ολοκληρωθεί η αγοροπωλησία, όπως είχε συμφωνηθεί. Επιπλέον, το άγνωστο άτομο προσπάθησε να του αποσπάσει και το χρηματικό ποσό των 2.462 ευρώ, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας 47χρονης Ελληνίδας, η οποία είναι κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο μεταφέρθηκε το χρηματικό ποσό και σε βάρος της σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Πηγή: ΕΡΤ

Ειδήσεις σήμερα:

Το δίλημμα Νετανιάχου μετά την πυραυλική επίθεση του Ιράν και η πρόταση των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή

Βίντεο: Η στιγμή που σερίφης πυροβόλησε και σκότωσε δικαστή στο Κεντάκι - Είχε βρει τον αριθμό της κόρης του στο κινητό του

Αρχίζει η δίκη για τον φόνο της Φαίης - Στο εδώλιο μητέρα, αδελφή και σπιτονοικοκυρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης