Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 16χρονο που κατηγορείται ότι βίασε 13χρονη

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 16χρονο που κατηγορείται ότι βίασε 13χρονη

Η 13χρονη το αποκάλυψε στην καθηγήτρια της και σε ένα φιλικό της πρόσωπο ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και ύστερα ενημερώθηκε η αστυνομία

viasmos
Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του 16χρονου που κατηγορείται ότι βίασε ένα 13χρονο κορίτσι, στην περιοχή του Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ανήλικος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και μετά τη δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του για βιασμό ανηλίκου και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους στις οποίες η παρούσα συμπλήρωσε τα 12 έτη, παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας, σε εγκαταλελειμμένη οικία σε χωριό του Λαγκαδά, ενώ οι δύο ανήλικοι γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Η 13χρονη το αποκάλυψε στην καθηγήτρια της και σε ένα φιλικό της πρόσωπο ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και ύστερα ενημερώθηκε η αστυνομία και ακολούθησε η σύλληψη του 16χρονου.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον πατέρα του ανηλίκου, ο 16χρονος ισχυρίζεται ότι ουδέποτε υπήρξε κάποια σεξουαλική ή ερωτική συνεύρεση με την 13χρονη η οποία είναι οικογενειακή φίλη και γνωρίζονται χρόνια, ενώ αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

«Δεν υπήρξε ερωτική πράξη μεταξύ των παιδιών. Ο γιος μου λέει ότι πήγαν μια βόλτα στην περιοχή, σε ένα παλιό καφενείο και στη συνέχεια γύρισαν στα σπίτια τους. Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί τον κατήγγειλε για βιασμό», ανέφερε.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση: Τι περιμένει το Ισραήλ για να απαντήσει στο Ιράν - Κλειδί η διάλυση της Χεζμπολάχ

Συγκλονιστικό βίντεο: 4χρονος εκλιπαρεί τον πατέρα του «μπορείς να μου δώσεις ψωμί;» λίγο πριν πεθάνει από ασιτία

Αρχίζει η δίκη για τον φόνο της Φαίης - Στο εδώλιο μητέρα, αδελφή και σπιτονοικοκυρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης