Δολοφονία Φαίης: Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της - Παρούσες η μητέρα και η αδελφή της

Απουσίαζε η σπιτονοικοκυρά που είναι η βασική κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία της άτυχης κοπέλας - Τη μεταγωγή της από τις φυλακές διέταξε το δικαστήριο

Για την ερχόμενη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου διεκόπη σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου με κατηγορούμενες την μητέρα της, την αδελφή της και την σποιτονυκοκυρά της άτυχης κοπέλας.

Σήμερα παρούσες στο ακροατήριο ήταν η μητέρα και η αδελφή της Φαίης ενώ απουσίαζε η βασική κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία της άτυχης κοπέλας, δηλαδή η σποιτονυκορά.

Η τελευταία, ενημέρωσε το δικαστήριο με έγγραφό της ότι δεν έχει δικηγόρο. Οι τρεις γυναίκες, είναι προσωρινά κρατούμενες για το στυγερό αυτό έγκλημα.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα της υπόθεσης η μητέρα και η αδελφή της άτυχης Φαίης θα δικαστούν για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία με δόλο και όχι για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας τελεσθέν διά παραλείψεως, όπως αρχικά είχαν διωχθεί. Η σποιτονυκορά του θύματος θα δικαστεί για ανθρωποκτονία της ατυχης κοπέλας, η οποία ήταν μάλιστα μητέρα τριών παιδιών.

«Την θέλουμε εδώ ζητώ τη μεταγωγή της από τις φυλακές» είπε η συνήγορος προς υποστήριξη της κατηγορίας (εκπροσωπεί τον πατέρα του θύματος) Βούλα Δημητριάδου με το δικαστήριο να κάνει δεκτό το αίτημά της και να διατάσσει τη μεταγωγή της κατηγορούμενης στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου που ορίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Απάντηση στους πυραύλους του Ιράν με επίθεση σε εγκαταστάσεις παραγωγής πετρελαίου εξετάζει το Ισραήλ

Συγκλονιστικό βίντεο: 4χρονος εκλιπαρεί τον πατέρα του «μπορείς να μου δώσεις ψωμί;» λίγο πριν πεθάνει από ασιτία

Αποκαλυπτήρια του εθνικού σχεδίου για το Δημογραφικό: 20 δισ. σε 10 χρόνια για πάνω από 100 δράσεις - Ποιοι ωφελούνται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr