Προμαχώνας: Χειροπέδες σε εννέα οπαδούς της Στεάουα που πήγαιναν στην Τούμπα

Προμαχώνας: Χειροπέδες σε εννέα οπαδούς της Στεάουα που πήγαιναν στην Τούμπα

Είχαν στην κατοχή τους αντικείμενα που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί όπλων και κατοχή ναρκωτικών

peripoliko_xr
Στη σύλληψη εννέα οπαδών της Στεάουα Βουκουρεστίου προχώρησαν οι αστυνομικοί στον Προμαχώνα Σερρών, το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ρουμάνοι οπαδοί έφτασαν εχθές με ένα βαν από το Βουκουρέστι στον τελωνειακό σταθμό του Προμαχώνα και είχα ως προορισμό τη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Στεάουα με τον ΠΑΟΚ.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο όχημα που επέβαιναν τα οκτώ άτομα εντόπισαν μια πτυσσόμενη ράβδο και ένα μαχαίρι, ενώ είχαν επιθετική συμπεριφορά απέναντι στους αστυνομικούς που πραγματοποιούσαν τον έλεγχο και προέβαλαν αντίσταση κατά τη σύλληψή τους.

Πρόκειται για οκτώ άτομα, 31 έως 54 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, βία κατά υπαλλήλων και παράβαση της νομοθεσίας που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί αθλητικής βίας. Όλοι αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Σερρών.

Κλείσιμο
Επιπλέον, σε διαφορετικό όχημα εντοπίστηκε ακόμη ένας 29χρονος Ρουμάνος οπαδός και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Για τον συγκεκριμένο σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία.


Ειδήσεις σήμερα:

Τι μπορεί να περιλαμβάνει η «σκληρή» απάντηση του Ισραήλ στην πυραυλική επίθεση του Ιράν

Θρήνος για τον 26χρονο Ιωνά Καρούση που σκοτώθηκε στο Τελ Αβίβ - Συντετριμμένοι οι δικοί του

Χωρίς τέλος ο διχασμός των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών: Τι υποστηρίζει η Καρυστιανού στο εξώδικο κατά των αδελφών Πλακιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης