Πλήθος σφαίρες σε μαντρί υπόπτου για ζωοκλοπή στην Κρήτη

Στα χέρια της αστυνομίας ένας 65χρονος 

Δεν έφεραν τα απαραίτητα ενώτια που θα πιστοποιούσαν τη νόμιμη κατοχή τους τα πρόβατα και τα κατσίκια που είχε στο ποιμνιοστάσιο που διατηρεί σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου ένας 65χρονος κτηνοτρόφος, αλλά στο σπίτι του βρέθηκαν πυρομαχικά και πειστήρια για χρήση όπλων.

Ο 65χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. που έκαναν έρευνα στο μαντρί και βρήκαν τα αιγοπρόβατα χωρίς σήμανση και στη συνέχεια ερεύνησαν το σπίτι του, όπου βρήκαν συνολικά 493 φυσίγγια πιστολιού και περιστρόφου διαφόρων διαμετρημάτων, 21 κυνηγετικά φυσίγγια και 81 χρησιμοποιημένους κάλυκες, μια θήκη πιστολιού και είδη για τον καθαρισμό και την συντήρηση όπλων.

Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και το τοπικό αστυνομικό τμήμα διενεργεί προανάκριση για τις παράνομες δραστηριότητες του κτηνοτρόφου, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και της αστυνομικής διάταξης περί ζωοκλοπής.

Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς τέλος ο διχασμός των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών: Τι υποστηρίζει η Καρυστιανού στο εξώδικο κατά των αδελφών Πλακιά

Τι μπορεί να περιλαμβάνει η «σκληρή» απάντηση του Ισραήλ στην πυραυλική επίθεση του Ιράν

Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς στη Συγγρού - Δείτε βίντεο από τον αιματηρό καβγά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr