Μια σοκολατένια εμπειρία

Μια σοκολατένια εμπειρία

Η Serano, η πρώτη γεμιστή σοκολάτα της αγοράς, μπαίνει στη νέα εποχή της με τη δημιουργία μιας νέας απολαυστικής σειράς

ION_SERANO_fin

Sponsored Content

Ένα απολαυστικό σοκολατένιο κύμα μάς τυλίγει κάθε φορά που ένα κομματάκι Serano λιώνει αργά στο στόμα μας. Και ενώ έχουμε την αίσθηση πως τη γευόμαστε για πρώτη φορά, ταυτόχρονα μας κάνει να θυμόμαστε τις πιο όμορφες αναμνήσεις μας. Η σοκολάτα Serano με τη βελούδινη γεύση είναι η αγαπημένη μας και ζει στην καρδιά μας από τότε που την πρωτοδοκιμάσαμε. Για πολλούς από εμάς είναι η πρώτη σοκολάτα που έρχεται στο μυαλό μας και δηλώνουμε φαν της πλούσιας γεύσης της.

IMG_0415

Η ιστορία της ξεκινάει τη δεκαετία του ’60 όταν για πρώτη φορά η ΙΟΝ δημιούργησε ένα μοναδικό συνδυασμό σοκολάτας με γέμιση κρέμας κακάο λανσάροντας την σε μία πρωτότυπη για την εποχή συσκευασία. Η ποιοτική υπεροχή της οφειλόταν στα υλικά, την λαχταριστή της γέμιση και το πλούσιο άρωμα της αλλά και στην προσεγμένη συσκευασία της. Το γυαλιστερό σκούρο περιτύλιγμα έκρυβε μια πλάκα σοκολάτας τυλιγμένη σε αλουμινόχαρτο και ένα ακόμη λεπτότατο ρυζόχαρτο. Το ξετύλιγμά της ήταν μια τελετουργία και η πρώτη δαγκωματιά μοναδική. Όλα αυτά της έδωσαν τον τίτλο, «σοκολάτα πολυτελείας» και σύντομα κατέκτησε μια ξεχωριστή θέση στο χώρο της σοκολάτας.

IMG_0416

Σε πολλούς έφερνε στο μυαλό την περίφημη πάστα σεράνο που έφτιαχναν οι ζαχαροπλάστες της εποχής, προς τιμή της διάσημης τραγουδίστριας της όπερας Ροζίτα Σεράνο. Από τότε και μέχρι σήμερα, η σοκολάτα Serano έγινε κέρασμα, μπήκε σε σχολικές τσάντες, σε τσέπες, σε καλάθια εκδρομής, ήταν παρούσα σε ταξίδια, σε ώρες ανάπαυλας, στη μελέτη και το διάλειμμα, παντού και πάντα. Και τώρα ήρθε η ώρα να ανανεωθεί.

seranoHD1

Νέα σειρά, διπλή απόλαυση
Η πρώτη γεμιστή σοκολάτα της αγοράς λοιπόν μπαίνει στη νέα εποχή της με τη δημιουργία μιας νέας σειράς που περιλαμβάνει τη Σοκολάτα γάλακτος γεμιστή με κρέμα κακάο και τη Σοκολάτα γάλακτος γεμιστή με κρέμα φράουλα. Με την ίδια πάντα δοκιμασμένη και επιτυχημένη συνταγή, η απαλή και φίνα φράουλα ενώνεται με τη γλυκιά δύναμη της σοκολάτας και δημιουργούν μια νέα γεύση που αναμένεται να αγαπηθεί από όλους όσο και εκείνη με την κρέμα κακάο.

Η καινούργια γκάμα που δημιουργείται έρχεται σε νέα συσκευασία, μοντέρνα αλλά και κλασική ταυτόχρονα, για να μας θυμίζει ότι η Serano προχωράει μπροστά διατηρώντας πάντα την ποιότητα και τη μοναδικότητά της. Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις τις βλέπουμε τη μία δίπλα στην άλλη στο ράφι είναι αδύνατο να αντισταθούμε και απλώνουμε το χέρι να τις πάρουμε όπως ακριβώς κάναμε πάντα από τότε που ήμασταν παιδιά. Το μόνο μας δίλημμα μπορεί να είναι ποια από τις δυο θα διαλέξουμε. Αλλά αυτό λύνεται εύκολα. Και τις δυο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης