Εγκαταλειμμένο μωρό από το Αφγανιστάν μεγαλώνει στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Μυτιλήνης - Η ιστορία που συγκινεί

Εγκαταλειμμένο μωρό από το Αφγανιστάν μεγαλώνει στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Μυτιλήνης - Η ιστορία που συγκινεί

Πρόκειται για ένα κοριτσάκι που ήρθε στον κόσμο στις 10 Σεπτεμβρίου του 2024 -  Η μητέρα του, που έφθασε ετοιμόγεννη από τα τουρκικά παράλια, όταν έφερε στον κόσμο το παιδί δήλωσε ότι δεν το θέλει επειδή «προήλθε από βιασμό»

newborn
Nεογέννητο μωρό από το Αφγανιστάν που εγκαταλείφθηκε μετά τη γέννα από τη μητέρα του, έχει γίνει το μωρό του προσωπικού της μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης καθώς σε κάθε βάρδια οι μαίες το φροντίζουν και το έχουν αγκαλιάσει, σαν να είναι δικό τους παιδί. 

Πρόκειται για ένα κοριτσάκι που ήρθε στον κόσμο στις 10 Σεπτεμβρίου του 2024 στη μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Η μητέρα του, που έφθασε ετοιμόγεννη από τα τουρκικά παράλια, όταν έφερε στον κόσμο το παιδί δήλωσε ότι δεν το θέλει επειδή -όπως φέρεται να είπε – προήλθε από βιασμό.

Το μωρό μεταφέρθηκε στη Μαιευτική κλινική με εισαγγελική εντολή όπου και παραμένει μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες υιοθεσίας.

Σε κάθε βάρδια οι μαίες τρέχουν να φροντίσουν το βρέφος σαν να είναι δικό τους μωρό. Όταν γεννήθηκε, με καισαρική τομή, ζύγιζε μόλις 2,940 κιλά και σήμερα ύστερα από 20 ημέρες, έχει φθάσει 3,940 κιλά. 

Κλείσιμο
Η ιστορία της νεογέννητης μικρης έχει συγκινήσει πολίτες και οργανώσεις που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να βοηθήσουν τόσο στο διάστημα αυτό που παραμένει στο νοσοκομείο όσο και να διασφαλίσουν ότι το παιδί θα υιοθετηθεί.

Πηγή: aeolos.tv

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση Guardian: Ίσως η σύγκρουση Ιράν με Ισραήλ να «βολεύει» μερικά κράτη του Κόλπου - Τι στάση θα κρατήσουν;

Η πρωταγωνίστρια του ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα φωτογραφήθηκε να σημαδεύει με όπλο στα χέρια

Χωρίς τέλος ο διχασμός των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών: Τι υποστηρίζει η Καρυστιανού στο εξώδικο κατά των αδελφών Πλακιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης