Μενίδι: Drone του ΟΣΕ «τσάκωσε» Ρομά που έκλεβαν καλώδια σε σταθμό του Προαστιακού στο Μενίδι

Μενίδι: Drone του ΟΣΕ «τσάκωσε» Ρομά που έκλεβαν καλώδια σε σταθμό του Προαστιακού στο Μενίδι

Την κλοπή αντιλήφθηκε η σταθμάρχης - Από τύχη δεν προκάλεσαν ατύχημα καθώς το υλικό που αφαίρεσαν υποστηρίζει την τηλεδιοίκηση

menidi_mak
Στόχος των «ποντικών» που λυμαίνονται τον ΟΣΕ έγινε για ακόμη μια φορά χθες το βράδυ η γραμμή του Προαστιακού καθώς δύο άτομα πιάστηκαν επ' αυτοφώρω να κλέβουν καλώδια από την ηλεκτρολογική εγκατάσταση της γραμμής. Όμως στη συνέχεια και μετά τη σύλληψή τους αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πρόκειται για δύο Ρομά οι οποίοι έκοψαν την περίφραξη της γραμμής, κοντά στο σταθμό ΣΚΑ του Προαστιακού στο Μενίδι, περπάτησαν πάνω στις ράγες και αποπειράθηκαν να αρπάξουν τα καλώδια της τηλεδιοίκησης.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr διακρίνονται οι δύο δράστες να πιάνονται επ' αυτοφώρο την ώρα που βρίσκονται πάνω στη γραμμή και σπάνε ένα κουτί προκειμένου να αρπάξουν τα καλώδια και τους χάλκινους σωλήνες.

Μενίδι: Drone του ΟΣΕ κατέγραψε κλοπή σιδηροδρομικού υλικού στον τοπικό σταθμό
Κλείσιμο


Οι κακοποιοί έγιναν αντιληπτοί από τη Σταθμάρχη, η οποία είδε μια κόκκινη ενδείξη να ανάβει στον ηλεκτρολογικό πίνακα και ειδοποίησε την ασφάλεια του σταθμού.

Άμεσα, σηκώθηκε drone του ΟΣΕ που εντόπισε τους δύο νεαρούς με αποτέλεσμα να συλληφθούν από Αστυνομικούς του Τμήματος Αχαρνών οι οποίοι προσέγγισαν το σημείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές από τον ΟΣΕ, το υλικό που αφαίρεσαν υποστηρίζει την τηλεδιοίκηση του σιδηρόδρομικου δικτύου και αν εκείνη την ώρα περνούσε τρένο θα μπορούσε να προκληθεί ακόμη και ατύχημα.


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο επιχειρηματίας Χρήστος Παπαδημητρίου σε ηλικία 44 ετών

Η σοκαριστική ιστορία των αδερφών Μενέντεζ και οι πέντε δολοφονίες γονέων που σόκαραν την Ελλάδα

Tέλος ο εμφύλιος των οικογενειών για τη συναυλία για τα Τέμπη - Βάλτε δύναμη στη φωνή να ακουστεί ως τον ουρανό, λέει ο Πλακιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης