Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 16χρονος που συνελήφθη για βιασμό 13χρονης - Επιβλήθηκαν μόνο περιοριστικά μέτρα

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 16χρονος που συνελήφθη για βιασμό 13χρονης - Επιβλήθηκαν μόνο περιοριστικά μέτρα

Από την ιατροδικαστική εξέταση στην ανήλικη δεν διαπιστώθηκαν εμφανείς μακροσκοπικές κακώσεις συμβατές με την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση

dikastirio
Ελεύθερος αφέθηκε, μετά την απολογία του στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 16χρονος που κατηγορείται ότι βίασε μία 13χρονη, στην περιοχή του Λαγκαδά.

Εις βάρος του ανηλίκου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους στις οποίες η παρούσα συμπλήρωσε τα 12 έτη, ενώ μετά της εξηγήσεις που έδωσε στην ανακρίτρια - παρουσία παιδοψυχολόγου - αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης προσέγγισης της καταγγέλλουσας σε απόσταση μικρότερη των 20 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση στην ανήλικη δεν διαπιστώθηκαν εμφανείς μακροσκοπικές κακώσεις συμβατές με την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση.

Μεταξύ άλλων, ο ανήλικος φέρεται να είπε ενώπιον της ανακρίτριας, ότι "ήμασταν οικογενειακοί φίλοι, εγώ την νιώθω σαν φίλη μου, δεν την θέλω ερωτικά και δεν θέλω πλέον να έχω καμία σχέση μαζί της".

Κλείσιμο
Όπως δήλωσε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια του 16χρονου, Παναγιώτης Μανώλης, θα κινηθούν νομικά κατά της οικογένειας της ανήλικης, για ψευδής μήνυση.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη κατήγγειλε ότι το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας, σε εγκαταλελειμμένο χώρο σε χωριό του Λαγκαδά, ενώ οι δύο ανήλικοι γνωρίζονταν μεταξύ τους. Η 13χρονη το ανέφερε στην καθηγήτρια της και σε ένα φιλικό της πρόσωπο και ύστερα ενημερώθηκε η αστυνομία.


Ειδήσεις σήμερα:

Tέλος ο εμφύλιος των οικογενειών για τη συναυλία για τα Τέμπη - Βάλτε δύναμη στη φωνή να ακουστεί ως τον ουρανό, λέει ο Πλακιάς

«Έκρηξη» επώνυμων καταγγελιών για πλαστές αποδείξεις και μεγάλη φοροδιαφυγή

Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία που ξεκινά σήμερα και για τρεις ημέρες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης