Βόλος: Συνελήφθησαν διαρρήκτες μετά από καταδίωξη στο κέντρο της πόλης

Δύο από τους διαρρήκτες, φορώντας μαύρες φόρμες και κοντομάνικες μπλούζες, προσπάθησαν να κλέψουν δύο μηχανές, ενώ οι υπόλοιποι αφαίρεσαν αντικείμενα από το εσωτερικό του σπιτιού

Συνελήφθησαν διαρρήκτες μετά από έντονη καταδίωξη στο κέντρο της πόλης του Βόλου.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο TheNewspaper.gr, τέσσερις νεαροί σε ηλικία δράστες διέπραξαν διάρρηξη σε οικία στην οδό Αναλήψεως, κοντά στη διασταύρωση με την οδό Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρέχει το ειδησεογραφικό μέσο, δύο από τους διαρρήκτες, φορώντας μαύρες φόρμες και κοντομάνικες μπλούζες, προσπάθησαν να κλέψουν δύο μηχανές, ενώ οι υπόλοιποι αφαίρεσαν αντικείμενα από το εσωτερικό του σπιτιού.

Σύντομα ειδοποιήθηκε την αστυνομία και στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους ,ενώ ακολούθησε καταδίωξη στο κέντρο της πόλης.

Δύο από τους διαρρήκτες συνελήφθησαν στην οδό Ερμού, μπροστά από το κτίριο που στεγάζει την αποκεντρωμένη διοίκηση Θεσσαλίας,

Οι υπόλοιποι δύο κατόρθωσαν αρχικά να διαφύγουν, όμως λίγα λεπτά αργότερα εντοπίστηκαν σε πυλωτή κατοικίας που βρίσκεται στην οδό Πολυμέρη απέναντι από το Νοσοκομείο Βόλου και συνελήφθησαν εκεί.

Η αστυνομία ερευνά τώρα το ενδεχόμενο οι συλληφθέντες να συνδέονται με παρόμοιες υποθέσεις διάρρηξης που έχουν σημειωθεί στην περιοχή το τελευταίο διάστημα.



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Καραμανλή και Σαμαρά: Εκανα το καθήκον μου και τους κάλεσα προσωπικά στα γενέθλια της ΝΔ

Γάζα: Ο Εβραίος «Σίντλερ» - Πώς ο Στιβ Μάμαν κατάφερε να απελευθερώσει εκατοντάδες παιδιά που απήγαγε το ISIS

Βρετανία: Ποια είναι η Εστέλ Όγκιλβι, που μπλέχτηκε σε ερωτικό τρίγωνο με δύο αντιπάλους της Formula 1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr