Δράμα: Έκρυβε πέντε κιλά κάνναβης σε νοικιασμένο διαμέρισμα

Οι αστυνομικοί είχαν δεχθεί πληροφορίες σχετικά με την ύπαρξη του απόκρυψης ναρκωτικών και οργάνωσαν συντονισμένη επιχείρηση 

Σε ένα διαμέρισμα που είχε νοικιάσει ειδικά για να το χρησιμοποιεί ως «καβάντζα» και να κρύβει τις μεγάλες ποσότητες κάνναβης που διακινούσε στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, συνελήφθη ένας αλλοδαπός από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας το μεσημέρι της Πέμπτης.

Οι αστυνομικοί είχαν δεχθεί πληροφορίες σχετικά με την ύπαρξη του απόκρυψης ναρκωτικών και οργάνωσαν συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας βρήκαν στο νοικιασμένο διαμέρισμα πέντε συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 831 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο του αλλοδαπού.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, που του άσκησε δίωξη για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να διαπιστωθεί αν ο αλλοδαπός διέθετε συνεργούς και να βρεθούν τα χρήματα που αποκόμισε πουλώντας το παράνομο εμπόρευμά του.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα ξεκάθαρα μηνύματα Μητσοτάκη, τα «πηγαδάκια» της Ρηγίλλης και τα σχόλια για Καραμανλή - Σαμαρά

Το Βατικανό των Τιράνων: Η ιστορία των Μπεκτασήδων - Η Τουρκία, η Ελλάδα και ο Ράμα


Υποχωρούν οι τιμές στο ελαιόλαδο – «Επανέρχεται η ισορροπία στην αγορά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr