Πέλλα: Βρήκαν 32 κιλά λαθραίου καπνού και 1.000 πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθη μια 62χρονη Ελληνίδα

Στη σύλληψη μίας 62χρονης Ελληνίδας προχώρησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών από την Πέλλα, όταν την εντόπισαν να μεταφέρει σε περιοχή της Θεσσαλονίκης δύο σακούλες με συνολικά 500 πακέτα τσιγάρα για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στην κατοικία της γυναίκας, διαπιστώθηκε ότι έκρυβε άλλα 430 λαθραία πακέτα τσιγάρα τσιγάρων και 640 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων η καθεμία, συνολικού βάρους 32 κιλών. Τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί, καθώς και 61 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή της 62χρονης, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Διακινούσε λαθραία τσιγάρα
Ο έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε από Συνοριακούς Φύλακες στην Κω ένας 23χρονος αλλοδαπός, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, αποκάλυψε ότι είχε στην κατοχή του 60 πακέτα τσιγάρων τα οποία διέθετε προς πώληση, αλλά δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και ο 23χρονος συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα η κηδεία του Ιωνά Καρούση στην Ιερουσαλήμ – Θα ταφεί στο νεκροταφείο της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας


Το «αντίο» του Στέφανου Κορκολή στον Μίμη Πλέσσα - Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου θείε, γράφει


Μετά τον πατέρα συνελήφθη και ο γιος για τον βιασμό της ίδιας ανήλικης κοπέλας στον Κολωνό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr