Ηράκλειο: Ζωοκλέφτης ερευνούσε για κρυμμένους θησαυρούς

Ο 55χρονος κτηνοτρόφος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και της αστυνομικής διάταξης περί ζωοκλοπής

Πολύ περισσότερα από όσα είχε δηλώσει και χωρίς τα απαραίτητα ενώτια σήμανσης ήταν τα αιγοπρόβατα που διατηρούσε ένας κτηνοτρόφος στο ποιμνιοστάσιο που διατηρεί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο, αλλά η έρευνα έδειξε ότι είχε παράνομο οπλισμό και αναζητούσε κρυμμένους θησαυρούς.

Ύστερα από πληροφορίες που δέχθηκαν, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και του Τ.Α.Ε. έκαναν έρευνα στο μαντρί, βρήκαν τα υπεράριθμα ζώα που θεωρούνται κλεμμένα και πέρασαν χειροπέδες στον 55χρονο ιδιοκτήτη. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο με τέσσερα φυσίγγια για το οποίο δεν διέθετε την σχετική άδεια, ένα αβολίδωτο φυσίγγιο πυροβόλου όπλου, δυο κάλυκες πολεμικού τυφεκίου, τρία μαχαίρια, καθώς και μια συσκευή ανίχνευσης υπεδάφους με την βοήθεια της οποίας φέρεται να έκανε παράνομες έρευνες.

Ο 55χρονος κτηνοτρόφος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και της αστυνομικής διάταξης περί ζωοκλοπής και η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν συμμετείχε σε λαθρανασκαφές και σε ποια περιοχή, καθώς και αν διέθετε συνεργούς.

Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα η κηδεία του Ιωνά Καρούση στην Ιερουσαλήμ – Θα ταφεί στο νεκροταφείο της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας


Το «αντίο» του Στέφανου Κορκολή στον Μίμη Πλέσσα - Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου θείε, γράφει


Μετά τον πατέρα συνελήφθη και ο γιος για τον βιασμό της ίδιας ανήλικης κοπέλας στον Κολωνό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr