Νέο επεισόδιο μεταξύ μαθητών σε σχολείο στο Λουτράκι

Νέο επεισόδιο μεταξύ μαθητών σε σχολείο στο Λουτράκι

Το περιστατικό συνέβη στο προαύλιο ενός σχολικού συγκροτήματος κατά την διάρκεια του διαλείμματος, το πρωί της Παρασκευής

bullying
Δεν έχουν τέλος τα βίαια επεισόδια μεταξύ ανήλικων παιδιών, ακόμη και μέσα στα σχολεία της χώρας, με ένα ακόμη περιστατικό να αναστατώνει το Λουτράκι καθώς συνέβη στο προαύλιο ενός σχολικού συγκροτήματος κατά την διάρκεια του διαλείμματος, το πρωί της Παρασκευής.

Για λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, ένας ανήλικος μαθητής πλησίασε έναν συνομήλικό του την ώρα που βρίσκονταν και οι δυο στο προαύλιο του σχολείου, τον εξύβρισε, τον απείλησε και στην συνέχεια του επιτέθηκε και τον χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ο συμμαθητής του ενημέρωσε τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος κάλεσε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που συνέλαβαν τον ανήλικο δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή, αλλά και τη μητέρα του που οδηγήθηκε μαζί του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου κατηγορούμενη για παραμέληση της εποπτείας του.


Ειδήσεις σήμερα:

Ώρα μηδέν στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ ισραηλινών βομβαρδισμών σε Λίβανο και Συρία – 21 νεκροί από επίθεση σε τζαμί στη Γάζα

Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ - Πώς και ποιοι μπορούν να ψηφίσουν, πλήρης οδηγός

Υποψίες για δολοφονία του Ιρανού επικεφαλής της Δύναμης Κουντς - Εθεάθη τελευταία φορά στη Βηρυτό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης