Τραγωδία στη Λάρισα: Άνδρας απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του μετά από τροχαίο - Δείτε βίντεο

Τραγωδία στη Λάρισα: Άνδρας απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του μετά από τροχαίο - Δείτε βίντεο

Η σφοδρή πρόσκρουση είχε ως αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί αμέσως στις φλόγες, εγκλωβίζοντας τον οδηγό, ο οποίος δεν κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και απανθρακώθηκε επί τόπου

larisa2
Τραγικό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λάρισα, στην οδό Καρδίτσης, όπου ένας άνδρας βρήκε φρικτό θάνατο μετά από εκτροπή του αυτοκινήτου του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το onlarissa.gr, το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 6 το πρωί, κοντά στη διασταύρωση του Νέου Κοιμητηρίου, όταν το όχημα Ι.Χ. που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας εξετράπη της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού.

Η σφοδρή πρόσκρουση είχε ως αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί αμέσως στις φλόγες, εγκλωβίζοντας τον οδηγό, ο οποίος δεν κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και απανθρακώθηκε επί τόπου. Παρά την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, που έσπευσε στο σημείο με δύο υδροφόρα και δύο βοηθητικά οχήματα, δεν κατέστη δυνατό να απεγκλωβιστεί ο οδηγός πριν η φωτιά καταστρέψει ολοσχερώς το όχημα.

Τροχαίο στην Καρδίτσης - Στις φλόγες το εμπλεκόμενο όχημα
Κλείσιμο


Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά και να απομακρύνουν τη σορό του άτυχου άνδρα, αλλά ήταν ήδη αργά. Η ταυτοποίηση του θύματος βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος και τις συνθήκες υπό τις οποίες το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του.

Το δυστύχημα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς η εικόνα του φλεγόμενου αυτοκινήτου και ο τραγικός θάνατος του οδηγού έχουν προκαλέσει σοκ. Οι αρχές ελπίζουν ότι τα αποτελέσματα της έρευνας θα ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο περιστατικό.

Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για μια επικίνδυνη διασταύρωση, όπου έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν τροχαία ατυχήματα, και τονίζουν την ανάγκη για ενίσχυση της οδικής ασφάλειας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο οδηγός να έχασε τον έλεγχο του οχήματος είτε λόγω υπερβολικής ταχύτητας είτε λόγω της κατάστασης του οδοστρώματος.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι «περικύκλωσε» την Τζαμπάλια στο βόρειο τμήμα της Λωρίδα της Γάζας

Ώρα μηδέν στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ ισραηλινών βομβαρδισμών σε Λίβανο και Συρία – 21 νεκροί από επίθεση σε τζαμί στη Γάζα

Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ - Πώς και ποιοι μπορούν να ψηφίσουν, πλήρης οδηγός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης