Ταυτοποιήθηκε ο δράστης των διαρρήξεων σε οχήματα λουόμενων

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης των διαρρήξεων σε οχήματα λουόμενων

Σε βάρος του σχηματίστηκε από την Ασφάλεια δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας

astynomia
Ένα μήνα μετά τις δύο διαρρήξεις που είχε κάνει σε οχήματα λουόμενων, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε μια παραθαλάσσια περιοχή της Πρέβεζας, ο δράστης ταυτοποιήθηκε από τους ειδικούς των Εγκληματολογικών Ερευνών χάρη στα δακτυλικά αποτυπώματα που είχε αφήσει.

Πρόκειται για έναν Έλληνα, ο οποίος το μεσημέρι της 3ης Σεπτεμβρίου είχε προκαλέσει ζημιές στα αυτοκίνητα σπάζοντας τα τζάμια τους και, στη συνέχεια, είχε αρπάξει συνολικά δύο φορητούς υπολογιστές, μετρητά ύψους 300 ευρώ και 400 λεβ Βουλγαρίας και προσωπικά έγγραφα. Σε βάρος του σχηματίστηκε από την Ασφάλεια δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Άρπαξαν χρυσαφικά και κοσμήματα

Χρειάστηκε έρευνα που κράτησε έξι μήνες για να εξιχνιαστεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας η διάρρηξη που είχε γίνει στις 5 Απριλίου σε ένα σπίτι σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από το εσωτερικό του οποίου οι δράστες είχαν αρπάξει διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα. Από την προανάκριση ταυτοποιήθηκαν δυο Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από κοινού που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.



Ειδήσεις σήμερα:

Από το «Μαύρο Σάββατο» της 7ης Οκτωβρίου στα τέσσερα ανοιχτά μέτωπα του Ισραήλ έναν χρόνο μετά

«Ο Θεός να σώζει τον Τσάρο»: Οι πρώτες ευχές στον Βλαντιμίρ Πούτιν για τα 72α γενέθλιά του

Η Χεζμπολάχ χτύπησε εστιατόριο στην Χάιφα, νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ σε Λίβανο και Συρία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης