Αυτοί είναι οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που θα στελεχώσουν το «ελληνικό FBI»

Ποιοι υποστράτηγοι και ταξίαρχοι τοποθετούνται στη νέα υπηρεσία

Εκδόθηκε σήμερα Δευτέρα (7/10) η απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για τις τοποθετήσεις των υποστρατήγων και των ταξιάρχων που θα στελεχώσουν τη νέα υπηρεσία που θα λειτουργεί στα πρότυπα του FBI.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διοικητής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (όπως είναι η επίσημη ονομασία της νέας υπηρεσίας) αναλαμβάνει ο υποστράτηγος Φώτης Ντουΐτσης, ενώ υποδιευθυντής αναλαμβάνει ο υποστράτηγος Γιώργος Τζήμας (ο οποίος ήταν διευθυντής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης).

Ο ταξίαρχος Γιώργος Μάγγας μετακινείται από την καταργηθείσα Οικονομική Αστυνομία, όπου ήταν διευθυντής, στη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής ως διευθυντής. Ο ταξίαρχος Γιάννης Σταυρακάκης από τον Κλάδο Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων μετακινείται στο ελληνικό FBI ως β’ υποδιευθυντής.

Η Αντωνία Λεούση από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών μετακινείται στο Γραφείο κ. Προισταμένου Επιτελείου. Ο Αλέξης Κωτσιόπουλος από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής στη ΓΑΔΑ. Ο ταξίαρχος Γιώργος Μπουροδήμος από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής, στη ΓΑΔΑ. Ο Βασίλης Παπακώστας από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον Κλάδο Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, ως προϊστάμενος.

Ο Αλέξανδρος Σταματίου στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου υπηρετεί, ως βοηθός. Ο Κωνσταντίνος Αθανασάκος από τη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ως διευθυντής.




Ειδήσεις σήμερα:

Το πρόγραμμα 19.181 προσλήψεων στο Δημόσιο από το 2025 - Σε Εκπαίδευση, Σώματα Ασφαλείας και ΕΣΥ

O Μαρκ Ζούκερμπεργκ μετέτρεψε μια Porsche Cayenne Turbo GT... σε μίνι βαν για χάρη της γυναίκας του

Πατέρας Ιωνά Καρούση: Είμαι σίγουρος ότι εκεί που είναι έχει συγχωρήσει και τους δολοφόνους του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr