Είδαν κυνηγούς να σκοτώνουν ελάφι και τους κυνήγησαν στη Ρόδο

Οι δύο εθελόντριες κατεδίωξαν τους δράστες όταν είδαν τι έκαναν - Εκείνοι τράπηκαν σε φυγή, αφήνονας όμως πίσω τους μια καραμπίνα

Αυτόπτες μάρτυρες της εν ψυχρώ θανάτωσης ενός ελαφιού του προστατευόμενου είδους dama dama από δύο αγνώστους κυνηγούς έγιναν δύο εθελόντριες που κινούνταν με το αυτοκίνητό τους σε μια περιοχή στη Ρόδο και αμέσως άρχισαν να καταδιώκουν τους δράστες.

Οι κυνηγοί πανικοβλήθηκαν όταν οι δυο γυναίκες τους ζήτησαν τα στοιχεία τους για να καταθέσουν μήνυση. Προσπαθώντας να τους ξεφύγουν τράπηκαν σε φυγή, όμως τους έπεσε μία από τις καραμπίνες τους και την βρήκαν οι εθελόντριες, οι οποίες την παρέδωσαν στο Δασαρχείο της Ρόδου, ενώ υπέβαλαν και μήνυση σε βάρος αγνώστων στην Αστυνομία.

Από τον αριθμό σειράς του όπλου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του κατόχου του και ξεκίνησε η αναζήτησή του από άνδρες του Δασαρχείου και τους αστυνομικούς, ώστε να συλληφθούν ο ίδιος και ο δεύτερος κυνηγός και να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου προτού περάσουν τα χρονικά όρια του αυτοφώρου.




Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει η θερμοκρασία, έρχεται το καλοκαιράκι του Αγίου Δημητρίου

Iron Dome: Πώς ορισμένοι ιρανικοί πύραυλοι κατάφεραν να διαπεράσουν το πιο εξελιγμένο σύστημα αεράμυνας του πλανήτη

Σάλος στην Ισπανία από το χαστούκι που έριξε 31χρονος μετανάστης σε παιδί ενός έτους - Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr