Μοναδικές μουσικές στιγμές στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024
amitafoureira1

Μοναδικές μουσικές στιγμές στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion χάρισε μια αξέχαστη θετική εμπειρία σε περισσότερους από 70.000 θεατές!


Sponsored Content

Ήταν εμπειρία. Ή μάλλον ήταν η απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας αυτό που έζησαν οι πάνω από 70.000 θεατές την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion. Ο μεγαλύτερος και ο πιο θετικός μουσικός θεσμός της χώρας, παρουσίασε και φέτος αγαπημένους καλλιτέχνες στην πιο θετική συναυλία της χρονιάς,η οποία διήρκεσε περισσότερες από 6 ώρες. Αυτά που έγιναν στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στην γιορτή που φέτος συμπλήρωσε 19 χρόνια, μουσικής, χαράς και θετικής ενέργειας, ήταν πέρα από κάθε περιγραφή.


Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν από νωρίς τον χώρο και η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν εκπληκτική και οπωσδήποτε θετική! Μια βραδιά με πολλά θετικά vibes, χιλιάδες πολύχρωμα μπαλόνια, υπέροχη μουσική, χορό, εκπλήξεις και βέβαια τον αγαπημένο χυμό Amita Μotion που στηρίζει φέτος το πρόγραμμα Μουσικοθεραπείας της ΕΛΕΠΑΠ για παιδιά από 2,5 έως και 12 χρόνων.


Η δύναμη που έχει η μουσική στο να φέρνει θετική αλλαγή στη ζωή μας, είναι τεράστια και η Amita Motion στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024, ένωσε τις δυνάμεις της με το κοινό, το οποίο είχε τη δυνατότητα να στείλει τα δικά του SMS Θετικής Ενέργειας στον 5ψήφιο αριθμό 19811 και μαζί στήριξαν έμπρακτα το κοινωνικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Παράλληλα, όπως ενημέρωσε από τη σκηνή το κοινό η Ελένη Φουρέιρα, το ποσό των 500.000€ που διέθεσε η Amita Motion μέσα από τη συμμετοχή του κόσμου στην περσινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας, έχει ήδη δοθεί στο έργο που συντονίζει ο ΣΕΒ για την μετεγκατάσταση του χωριού Μεταμόρφωση που είχε καταστραφεί ολόκληρο από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας. Ένα έμπρακτο μήνυμα ελπίδας για ένα νέο ξεκίνημα.


Όλοι στη σκηνή
Για 3η συνεχόμενη χρονιά την Ημέρα Θετικής Ενέργειας παρουσίασαν οι αγαπημένες του κοινού Dat Lilly και Βενετία Καμάρα, οι οποίες σήμαναν την έναρξη του απόλυτου μουσικού experience της χρονιάς. Backstage hosts ήταν ο Giannis Tsioras και η Upinthehype.

Η κορυφαία Ελένη Φουρέιρα καθήλωσε με το performance της το φανατικό κοινό της, τραγουδώντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Η Anastasia εμφανίστηκε στη σκηνή παρουσιάζοντας medley επιτυχιών της, ο FY έστειλε τη θετική διάθεση του κοινού στα ύψη με την εμφάνισή του, η Lila ενθουσίασε το κοινό που δε σταμάτησε να τραγουδά και να χορεύει στους ρυθμούς της.

Ο Mente Fuerte ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια, ο Rack παρουσίασε ένα δυναμικό performance και ο Sidarta άφησε το δικό του ξεχωριστό μουσικό αποτύπωμα στη βραδιά.

Η guest star της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion, η σαρωτική Marina Satti, παρουσίασε ένα ξεχωριστό show που εντυπωσίασε τις χιλιάδες κοινού.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2024 ΑΠΟ ΤΗΝ AMITA MOTION

ΗΘΕ 2024.  Δες τα highlights της απίστευτης βραδιάς!

Στη σκηνή ανέβηκαν ο Apon, ο Display, η Evangelia, η Foxy Lee, ο Dimitris Giannoulos, η Joanne, ο Juke, η Silia Kapsis, η Μαρίνα Λάμπρου, η Joanne, οι Lava & Ropex, ο Roi, η Evangelia, ο Seno, ο Solid, ο OneManShow και ο Zaf, οι οποίοι ξεσήκωσαν τους fans.

Φέτος, η Amita Motion, θέλοντας να αποδείξει πως η μουσική μπορεί να μετατρέψει όλη την αρνητικότητα σε θετική ενέργεια έφερε την πρωτοβουλία Beat your Blues. Αντλώντας έμπνευση από τα blues τριών Gen Zers και με την καθοδήγηση της Ελένης Φουρέιρα, ο Zaf, η Foxy Lee, ο Seno και οι Djs Display, Arcade και Solid Grace μπήκαν στο στούντιο και ηχογράφησαν το beat που θα βοηθήσει την αρνητικότητα να μετατραπεί σε θετική ενέργεια και boost αυτοπεποίθησης. Στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2024 το κοινό απόλαυσε τα βίντεο του Beat your Blues, με τους πρωταγωνιστές τους να μιλούν για την εμπειρία τους.

Η 19η Ημερα Θετικής Ενέργειας έφτασε στο τέλος της με τις παρουσιάστριες Dat Lilly και Βενετία Καμάρα να αποχαιρετούν το κοινό και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το 2025.


Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα σχετικά με την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 και μπείτε στην πιο Θετική Παρέα, απολαμβάνοντας τον αγαπημένο σας χυμό Amita Motion!

Facebook: Amita Motion
Instagram: amitamotion
TikTok: amita_motion
YouTube: AmitaMotionOfficial
Website: amitamotion.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best Of Network

Δείτε Επίσης